Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Deploy a update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej

podeśle mi ktoś leagueoflegends.exe z folderów deploy bo mi cały czas wywala bugsplaty i nie mogę z updatować gry...

Opublikowano

Ehh.. Poczytaj kilkadziesiąt tematów pod tobą i dojdziesz do wniosku, że jeszcze fixa k***a nie ma :)
@edit: Wybacz, przeczytalem na szybko i nie przemyślałem co napisałeś, zaraz podeślę ;P

Opublikowano

Ehh.. Poczytaj kilkadziesiąt tematów pod tobą i dojdziesz do wniosku, że jeszcze fixa k***a nie ma :)

I Fixa nie będzie tylko update. Ponieważ nie jest to poprawka tylko patch :)

153xova.png

Opublikowano

@vehr To tak ma być, większosci się wiesza na 33%, poczekaj pół godziny, a jak trzeba to godzinę, to był duży patch więc musisz poczekać z tym. Jest wszystko ok z patcherem :)

Opublikowano

wydaje mi się że to wina routera bo mi blokuje lola bo jak pobieram u znajomego to śmiga. 

ile trwa takie naprawianie lola? z opcji napraw

Opublikowano

dziwne to czyli wychodzi na to ze router mi blokuje pobieranie tylko jak to zmienic teraz... znasz se moze na routerach?

Opublikowano

Nic nie masz poblokowanego, jedyne warianty to blokada przez Firewall lub antywirus :) usun całego lola i od nowa zainstaluj, jedyna sensowna opcja która da pewność, czy się problem rozwiąże, lub trzeba innych metod.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...