-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
mm959
mm959
Witam ! Dzisiaj dostalem mojego laptopa i komputer stacjonarny z powrotem z serwisu . Otóż gdy podłączam kabel ethernet do komputera wtyczka świeci się tzn 2 diody obok wejścia w komputerze oraz routerze , natomiast komputer tego nie widzi . Jednym z rozwiązań sugerowanych przez windows vista jest podłączenie kabla do karty sieciowej . Czy problem jest z moim wejściem (Wszystko zepsuło się gdy odinstalowywałem wtyczke pctuneup od AVG i niekończąc odinstalowywania zamknąłem karte ) czy jest to problem mojego rutera ?Innym sugerowanym rozwiązaniem jest sprawdzenie czy karta sieciowa jest poprawnie skonfigurowana w kierunku ipv4 i ipv6 . Na innych urządzeniach internet działa , jestem teraz podłączony kablem do rutera na laptopie i od Eseta wyskakuje mi komunikat o ataku ARP czyli duplikowaniu adresu ip może w tym jest problem ? Naprawdę nie mam pojęcia co zrobić . Proszę o pomoc !
Ps:Jeżeli jest to zły dział proszę o przeniesienie.
Windows Vista ruter livebox 2.0
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.