Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

win 7 upade 186 nieudanych atualzacji

MałaAmy

Pytanie

Opublikowano

jak w temacie pobralem zinastalowalem aktulizacje najpierw stery antywirus i potem wszystkie aktualizacje 186 niepowodzenia zrobie wszystkie pytanie co z tymi nieudanymi zrobic nie mówcie mi że znowu  format kompa :(  

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio wgrywałem u znajomego również system Windows 7 tylko nie pamiętam dokładnie jaki ,w każdym razie miałem ten sam kłopot ale reset kompa i znowu można instalować aktualizacje do skutku.

Opublikowano

Nie będę zakładał nowego tematu, bo po taki drobiazg wg mnie nie ma po co. Mam podobny problem. Win 8.1 64-bit, update (duża ilość) instaluje się sam przy uruchamianiu, ale czasem np zatrzymuje się na "trwa aktualizacja 2/5" i dalej nie idzie (zostawiam nawet na noc). Reset kompa, uruchamia się normalnie, klikam windows update, pobiera się, instaluje 1 updade... 2... 3... godzinny lag... i komunikat "wystąpił błąd podczas jednej z aktualizacji". O co z tym chodzi?

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

A jak, na litość Windowsa nigdy nie można liczyć.

W awaryjnym jak się da skasuj aktualizacje, potem jak wstanie usuń wszystkie aktualizacje co zostały i dałej update od nowa ale po kilka aktualizacji na raz!

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...