Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Edycja napisów po obecnym patchu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, orientuje się ktoś może gdzie po obecnym patchu znajdują się pliki z napisami oraz czy można je nadal swobodnie edytować?

Poszukuje ich, ponieważ chciałem zmienić je w następujący sposób:

Do ang. wersji językowej lola chciałem skopiować/podmienić na polskie opisy itemów, skilli, efektów etc., ale zostawić oryginalne ang. nazwy.

Nie chce programu który mi to edytuje, ponieważ on zmieni mi wszystkie napisy. Ja chciałem własnoręcznie wybrać tylko te, które są mi potrzebne.

3945214144403391257995.png

Opublikowano

Właśnie pytam czy dalej można sobie samemu edytować te pliki. Kiedyś były one po prostu w txt i nie było z tym żadnego problemu, nwm jak teraz.

Szukałem tych plików, ale nie mogłem ich znaleźć.

Swoją drogą, nwm czy to dobry dział na takie pytania, więc jeśli nie to proszę o przeniesienie.

Kiedyś można to było zrobić zgodnie z tym poradnikiem --> http://www.mpcforum.pl/topic/855792-zmiana-nazw-przedmiotow-na-polskie-zostawiajac-angielska-sciezke-dzwiekowa/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...