Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zawsze pisze na joduska.me/forum

20/11/14: LeagueSharp is at the moment OUTDATED FOR PATCH 4.20 (don't ask for a hotfix). Before posting on the forums please make sure to read the Forum Rules. Please remember if you need any help visit the Help Section. List of all assemblies. Participate at our newest contest and win the contributor rank http://www.joduska.me/forum/topic/4878-gfx-contest-new-userbarsranks-for-l/
Znaczy,że jeszcze niema update
Opublikowano

Nie ma daty ani godziny. Jak to ktoś napisał na Shoutboxie "Ten patch jest duży i trzeba będzie poczekać" i "Patch jest zbyt duży na Hotfix"

Cierpliwości.

@daniel741

Po co ci Fix jak będzie update? Fixy się wgrywa na własne ryzyko jak L# nie został jeszcze zUpdatowany.

Jeśli wgrywałeś Fixa po "nieznanym" patchu, który był ostatnio to wtedy musisz zrobić "repair" lub wgrać oryginalny plik LOLa.

wCAZfSW.png

Opublikowano

NIE MA DATY ANI GODZINY CZYTAJCIE

Pewnie Joduska podał że może być o 18 ja słyszałem że o 20 ale ludzie to jest bardzo duży patch, nie zrobi tego w 5 minut i nie ma pewności że w ten akurat dokładnie czas skończy.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Nie ma daty ani godziny. Jak to ktoś napisał na Shoutboxie "Ten patch jest duży i trzeba będzie poczekać" i "Patch jest zbyt duży na Hotfix"

Cierpliwości.

@daniel741

Po co ci Fix jak będzie update? Fixy się wgrywa na własne ryzyko jak L# nie został jeszcze zUpdatowany.

Jeśli wgrywałeś Fixa po "nieznanym" patchu, który był ostatnio to wtedy musisz zrobić "repair" lub wgrać oryginalny plik LOLa.

Ale fix do patha z 17 czy tam 18. To mogę go zostawić czy co? Jak na własne ryzyko? Za to jest ban czy coś? I skąd mogę znaleźć oryginalny plik lola jak go nie mam?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@bandan I tak powinni sie cieszyć, że nie trzeba czekać tygodnia jak w przypadku BoLa :P

W przypadku BoLa się czeka 1 Dzień na darmówce a na Vipie się wcale nie czeka ...

Opublikowano

@daniel741

Wejdzie update L# na wersje 4.20 To musisz mieć UnFix, który jest podawany razem z Fixem. Nie ma fixów z patchów np z 4.19 do 4.20 tylko jeśli jakiś nieznany update nie opublikowany będzie to wtedy wrzucają Hotfix. Zrób repair lola.

@Pelikano

Powinni się cieszyć że nie ma czegoś takiego jak VIP, płatne skrypty, z czekaniem to tam ch**

wCAZfSW.png

Opublikowano

@bandan I tak powinni sie cieszyć, że nie trzeba czekać tygodnia jak w przypadku BoLa :P

@daniel741

ale powiedz mi, o co Ci dokładnie k***a chodzi? I tak Ci L# nie zadziała

O to, że wtedy był ten minipatch i wgrałem hotfixa. Ten minipatch chyba był z ~3 dni temu. I mam do tej pory tego hotfixa (nie grałem te 3 dni to nie wiem co się zmieniło, wbijam dzisiaj i jakiś patch dupny) To jak już wyjdzie ten patch do L# to będę musiał innego hotfixa pobrać, czy mogę zostawić tego co mam teraz? (I za hotfixy są bany czy coś?)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@daniel741 ja zawsze zostawiam te hotfixy, mam wyjebane na to, zawsze działa normalnie :) Nie ma banów, bo niby na jakiej podstawie?

@offtop Grał ktoś z Was na skypcie od Jayce i może mi go ktoś polecić, czy raczej nie zwracać uwagi?

Opublikowano

@daniel741 ja zawsze zostawiam te hotfixy, mam wyjebane na to, zawsze działa normalnie :) Nie ma banów, bo niby na jakiej podstawie?

No też zawsze zostawiam, ale jak inni piszą coś o unfixach to się już pogubiłem.

ps. ma ktoś oryginalny plik tego leauge of legends.exe ? Nie chcę robić repaira bo mam za dużo custom setów do postaci (buildy)

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...