Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Splashe i modele?

DesoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skoro Riot już tak mocno wziął się za odświeżanie splash, modeli i samego SR.

To postacie wydane w 2012 roku od września do grudnia, też zaliczają się do kandydatów którzy otrzymają nowe modele? Mam tu na myśli.

Syndra - 12 września 2012.

Kha'Zix - 27 września 2012.

Elise - 26 października 2012.

Nami - 7 grudnia 2012.

Vi - 19 grudnia 2012.

Pytam się, bo ktoś kiedyś tu na forum mówił, że wszystkie postacie wydane do 2013 roku, mają dostać graficzną aktualizacje, i czy mogę się spodziewać aktualizacji do Kha'Zixa i Nami?

Nowicjusz
Opublikowano

Ich splashe są świetne o.O . Jak dla mnie nie ma opcji żeby je zmienili  <_<  B)

Opublikowano

Syndra - ujdzie

Kha - Spoko splash spoko wyglada.

Elise - zmienia mysle bo splash tez nie jest jakis przebojowy.

Nami - brzydki splash zmienia pewnie

Vi - oblesna nie moge na nia patrzec musialem sobie skina kupic bo granie bez obrzydzalo mnie.

Kazda oprocz syndry i kha z pewnoscia otrzyma zmieniony splash . Kiedy? Tylko rito wie

Opublikowano

Vi - oblesna nie moge na nia patrzec musialem sobie skina kupic bo granie bez obrzydzalo mnie.

?

@topic Cóż, gdybanie nam nie pomoże. Musimy czekać, fajnie by było zobaczyć nowe splashe. ;) Chociaż nie wiem, czy zostaną zaktualizowane. Powinni się na początku zając starszymi bohaterami. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...