Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freezy przy uzywaniu combo(space)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moj problem polega na tym,ze przy harasowaniu(q) jest wszystko okej.Natomiast przy uzyciu calego combo(space) zostanie wyprowadzone,ale nagle gra staje w miejscu i nie mam pojecia co sie dzieje.Po przynajmniej 5 sec gra sie odcina i mam dopiero pokazane ze zabilem sojusznika.Grajac razem ze wspollokatorem tez gdy wyprowadzam combo gra sie freezuje u mnie jak i u niego.Z gory dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Przecież to dziwne strasznie :O wygląda na to że jeżeli się freezuje u Ciebie i u niego, a zapewne macie od jednego dostawcy internet, i na tym samym łączu jesteście. To problem tkwi w internecie, wygląda to jakby odcinał internet na ten moment :O . Pierwszy raz się z takim czymś spotykam. Rozumiem, że jakbyś laga łapał tylko u siebie, to można by było szukać problemu, a tak to co? jak nie z internetem problem?

153xova.png

Opublikowano

Pracuje za granica i internet mam na limit,ale po skonczeniu sie limitu moge grac normalnie.Od dzisiaj wskoczyl mi limit poczekam na update L# i dam znac.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...