Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam Pytam ;D

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem kiedyś w NT i chciałbym grać od nowa ale nie chce mi się expić od nowa ;c i pytam czy macie jakieś hacki do expa ? żeby sam expił lub żeby przyśpieszyć expienie xD lub jakieś hacki które przydadzą mi się na start thx xD

edit:

Możecie mi polecić jakąś klasę kiedyś grałem łucznikiem teraz chciałbym magiem opłaca się nim grać? piszcie czy za te hacki co podacie są bany xD 

Opublikowano

Wybór klasy zależy od ciebie.

Łucznik - gra się bardzo łatwo, szybko się nudzi.

Mag - na początku jest trudno grać, potem łatwiej i wolno się nudzi. Po zdobyciu Holly jest bardzo łatwo  ;)

Wojownik - Na początku nie trudno się gra, a czy Ci się znudzi, to Twoja sprawa.

Exp bot - http://www.mpcforum.pl/topic/977112-nostale-expbot-by-mikoz5566/

Opublikowano

Polecam easybota jak kolega wyżej, moim zdaniem najlepszy jest wojownik, daje najwięcej satysfakcji i frajdy z gry. Coś o tym wiem bo łuka mam 85, maga 85 i woja 87, i wojem grało mi się najlepiej, łukiem najłatwiej, a mag to kupa przed 90. Teraz żeby wbić 55 to wystarczą 3-4 dni po 2-3h, chyba że musisz wszystko od nowa ogarnąć, to zajmie to gdzieś 5-6 dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...