Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Maokai vs Yorick

Inmtaeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie czyli,która lepsza/latwiejsza do ogarniecia postać? Dodam,że żadną z tych postaci nigdy nie grałem(bo nie lubiłem tych postaci,ale już nie mam jakich kupić,bo już mam te co chciałem mieć)

Proszę o + i - postaci info o early/late game.Preferuje topa,ale jungle też sporo grywam.

SW5tYXRlb19fX2V1bmVfX181NjFfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX1BvbGFuZC5wbmdfX181X19fM19fXzAwMDAwMF9fX3NvbG8=.png
Opublikowano

Mao będzie lepszy. Jest stosunkowo dobry na lane, ma harass i bardzo dobrze rozpoczyna w TF. Dodatkowo w late game jest prawie nieśmiertelny i przy tym potrafi być pomocny w TF (dzięki ULTowi)

916741414680034286162.png

Opublikowano

Drzewo to teraz krol topa, duzy sustain na lini duzo cc w early nawet solidny dmg bardzo wytrzymaly w late gamie niszczy team fighty, yorick denerwujaca postac dla Twojego przeciwnika na lini duzy, poke tyle ze potem jest useless, tak ze polecam Ci drzewo. 

shaco_signature_by_clynikal-d4heugh.png

Opublikowano

Nie przepadam za junglą, ale jak już mam tam grać, to biorę Maokai'a. Jest wytrzymały, ma stuna, za pomocą "E" - mini drzewek, możesz sprawdzić krzaki, jedynie wkurza mnie brak many (mimo kupionego RoA). Ale w tej nowej jungle to nie wiem, jak na początku będzie... ;x Ale polecam go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...