Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@I'm Twitch

Jak tam twój ban wave na EUNE? :DD  Bo jak widzę to nikt się nie skarży :DD "ZA BOLA" XDD

:D  :D  :D

Jakim skryptem mogę zaorać?

Ultimate Carry Prevolution polecam najbardziej :) żeby go używać musisz zainstalować biblioteki które są w tym samym linku :)

153xova.png

Opublikowano

@I'm Twitch

Jak tam twój ban wave na EUNE? :DD  Bo jak widzę to nikt się nie skarży :DD "ZA BOLA" XDD

przepraszam ale napisałem co wyczytałem i co myślę. Nikomu nigdy nie powiedziałem, że bana otrzyma na 100%. wiele osób spinało o ban wave, napisałem to co wyczytałem. 

--

Opublikowano

@"I'm Twitch" tożto było jasne od samego początku według mnie, że bana dostały osoby które używały botrk exploita :) Jak wiadomo byla dostepna wersja również na BoLu, stąd przypuszczenia, że osoby "tylko" używające BoLa dostały owego bana ;) Pozdro
@topic UltimateCarry, lub Prevolutions jak kolega kilka komentarzy wyżej napisał.

PS. Testował ktoś tutaj w ogóle grę na skryptach z Azirem i jak to się spisuje?

Opublikowano

Patch 4.20 - Buff Azira, trzeba zobaczyć jak dla mnie jest słaby, wystarczy wyjść z range, znisczenie przeciwnika w early poprzez harras ale late... :|

wCAZfSW.png

Opublikowano

nerf na W buff na Q i E, zależy jak kto na to patrzy, jak dla mnie i tak jest useless, wyjdziesz z range AA tego W i taki azir nie może nic zrobić.

wCAZfSW.png

Opublikowano

Na AzirSaliceTheEmperor mi się dużo lepiej grało, niż na Prevolution. nie wiem czemu xD

Azir na UCP jest prawie tym samym, co AzirSaliceTheEmperor, oba skrypty zostały napisane przez tą samą osobę.

Patch 4.20 - Buff Azira, trzeba zobaczyć jak dla mnie jest słaby, wystarczy wyjść z range, znisczenie przeciwnika w early poprzez harras ale late... :|

nerf na W buff na Q i E, zależy jak kto na to patrzy, jak dla mnie i tak jest useless, wyjdziesz z range AA tego W i taki azir nie może nic zrobić.

Potęga Azira, polega właśnie na bardzo silnym late.

jak dla mnie i tak jest useless, wyjdziesz z range AA tego W i taki azir nie może nic zrobić.

Dlatego masz "Q", które w late masz dostepne co 2sek.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...