Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Naruto (spin-off), nowe sezony anime

Gość Sil√eR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Co myślicie o nowym Naruto które ma wyjść w 2015 (spin-off) ? Też nie możecie się doczekać? Jak wiadomo spin-off'y nie mają dużo odcinków. Osobiście chciałbym aby Naruto miało 25-50 na pewno nie mniej, zaś więcej czemu nie :) ... ale po tym co się teraz dzieje w anime ( Naruto Shippuuden ), kreska itp. nie jestem do końca pewien czy by im to fajnie wyszło. Trzeba być dobrej myśli

a póki co czekajmy na nowy - ostatni podobno film! Już niebawem 

2. Jakich anime chcielibyście zobaczyć nowe sezony? 

3. Jakie znacie anime, w których zostały potwierdzone nowe sezony? Jak chodzi o mnie to wiem tylko o High School DxD, Naruto ( właśnie spin-off ) Tokyo Ghoul

Czekam na wasze odpowiedzi ^_^

Opublikowano

1. Jestem ciekawa, jak to będzie wyglądało. Czytałam, że kręcić się będzie wokół syna Kakashiego, z czego osobiście nie jestem zadowolona. Lubie bardzo Kakashiego, ale... no bez przesady :P Już bardziej wolałabym śledzić dalsze losy dzieci Naruto/Hinaty/Sasury/Sasuke. Czyli coś na zasadzie: nowe pokolenie team 7, ale bez wykluczania właśnie nich. Co do filmu- nie mogę się doczekać, aczkolwiek ja, jako miłośniczka SasuSaku żałuje, że będzie to historia naruhina :P Az mnie coś nosi, że nie została ta kwestia wytłumaczona :P Ale zapewne jest to celowe, by wytłumaczyć miłośnikom mangi/anime, dlaczego związał się naruciak z hinatą, a nie z jego wielką miłością-sakurą.

Co do filmu- jeszcze sobie trochę poczekamy... może i film wyjdzie 6 grudnia. Może i po miesiącu będzie można zobaczyć jakieś kinowe wersje (w co osobiście wątpię, zresztą będą po japońsku), ale na pełne tłumaczenie i lepszą wersję poczekamy sobie jeszcze około pół roku.

2. Stare anime, o których nowi miłośnicy M&A nie mają zielonego pojęcia :) Teraz wychodzą prawie same gnioty.

Opublikowano

1. Spin-off będzie poświęcony nowemu pokoleniu naszych bohaterów. W mniej więcej taki sposób jaki to było ukazane w tym nowym chapterze mangi bodajże 700. Coś tam jeszcze mówili o Kakashim ale nie wiem co to będzie jakaś manga, czy coś w tym stylu.. Naruto jako 7 hokage, hehe. Ale się porobiło, jakoś go nie widzę w tej roli. Podobno ludzie się zmieniają z biegiem czasu xD Nie mniej jednak nie mogę się doczekać na film, spin-off <3 ale to minie tak szybko jak nie wiem.

Sezon jesienny bardzo mi się podoba :3 .. szkoda tylko że połowa z anime nie jest tłumaczona / tłumaczenie zostało zaprzestane po 3-4 odcinku :(

Opublikowano

1. Spin-off będzie poświęcony nowemu pokoleniu naszych bohaterów. W mniej więcej taki sposób jaki to było ukazane w tym nowym chapterze mangi bodajże 700. Coś tam jeszcze mówili o Kakashim ale nie wiem co to będzie jakaś manga, czy coś w tym stylu.. Naruto jako 7 hokage, hehe. Ale się porobiło, jakoś go nie widzę w tej roli. Podobno ludzie się zmieniają z biegiem czasu xD Nie mniej jednak nie mogę się doczekać na film, spin-off <3 ale to minie tak szybko jak nie wiem.

Sezon jesienny bardzo mi się podoba :3 .. szkoda tylko że połowa z anime nie jest tłumaczona / tłumaczenie zostało zaprzestane po 3-4 odcinku :(

Kisiel potwierdził, że głównym bohaterem będzie syn Kakashiego i Shizune. Cos czuje (biorąc pod uwagę, jak przeważnie są robione spin offy), że będzie to na zasadzie "synek kakashiego chodzi sobie tam i ówdzie, a wokół niego toczy się jakaś słabsza lub lepsza akcja z udziałem jego i dzieciaków team7."

Ja tam osobiście wole poczekać... bo po obejrzeniu tego/przeczytaniu mam świadomość, że jedyne co mi pozostanie, to wracanie do starych filmów, czy chapów. Nic nowego już nie będzie :P

Opublikowano

1. Naruto.. wpływu na mnie nie ma więc raczej nic o tym nie myślę.

2. SAO: Underworld (by ekranizacją przekonać się, czy tylko GGO było tak bardzo słabe, czy może Under World również taki będzie..), Natsume Yuujinchou, Nurarihyon no Mago, Kannagi, One Outs, Chihayafuru, Tsubasa Chronicle, Umineko no Naku Koro ni,Yugo the negotiator czy też 'kolejną' historię zekranizowaną z 'corpse party', ale tak naprawdę to wolałbym żeby przybyło tłumaczy pod novelki i mangi, bo to tutaj czuję największy zastój i brak postępów szczególnie gdy czeka się na 1 chapter ponad miesiąc, lub ponad pół roku..

3.

http://anichart.net/winter

http://anichart.net/tba

'zapowiedzianą' można nazwać tutaj zimę, a więc z takich rzucających się bardziej w oczy kontynuacji to Aldnoah 2, seria TV Death Parade (ovki Death Billiards) i Tokyo Ghoul 2, zaś z nowych to Absolute Duo, Ansatsu Kyoushitsu, Shinmai Maou (...), wielka kiszka ogółem, martwię się że będzie jeszcze gorzej niż z obecnym jesiennym sezonem :(

Opublikowano

Jeszcze 2 sezon SAO się nie skończył, ale fakt chciałbym 3 bo za nie długo się skończy 2 i będzie znowu trzeba czekać długo, jak w ogóle kiedyś wyjdzie nowy ale pewnie tak :D 

Co do sezonu 2014/2015 nie mogę się doczekać na Tokyo Ghoul 2 i Kuroko no Basuke 3 :)

Opublikowano

Sao hehe 

1.Spin-off to dodatek do mangi i nie wiadomo czy zostanie zekranizowany,w dodatku autor robi tego spin-offa to się trochę boję,ba wręcz jestem przekonany że spierniczy to jak arc z wojną 

... ale po tym co się teraz dzieje w anime ( Naruto Shippuuden ), kreska itp. nie jestem do końca pewien czy by im to fajnie wyszło. 

Widać,że ktoś tu nie czyta mangi,bo arc z wojną w mandze to była masakra,nie mówię,że w anime jest lepiej,ale na pewno jest lepsze (soundtrack,walki) chociaż i tak nie wiele to poprawia.

2.Zdecydowanie powrót Bleacha,BTOOOM!,Powrót Hunter x Hunter 2011 (ale z zapłonem autora to w dalekiej dalekiej przyszłości),

3.Durarara <3,Kuroko no Basket 3,Tokyo Ghoul 2

Opublikowano

Sao hehe 

1.Spin-off to dodatek do mangi i nie wiadomo czy zostanie zekranizowany,w dodatku autor robi tego spin-offa to się trochę boję,ba wręcz jestem przekonany że spierniczy to jak arc z wojną 

Widać,że ktoś tu nie czyta mangi,bo arc z wojną w mandze to była masakra,nie mówię,że w anime jest lepiej,ale na pewno jest lepsze (soundtrack,walki) chociaż i tak nie wiele to poprawia.

2.Zdecydowanie powrót Bleacha,BTOOOM!,Powrót Hunter x Hunter 2011 (ale z zapłonem autora to w dalekiej dalekiej przyszłości),

3.Durarara <3,Kuroko no Basket 3,Tokyo Ghoul 2

Trzeba wziąć pod uwagę, że nie tylko autor mangi ją tworzy. Od tego jest cała masa ludzi, to jest big proces i niestety zawsze trafi się jakaś wpadka. Nie można all na kisiela zrzucać :-)
Opublikowano

1. Jakiś spin-off ma wyjsc, ale nie interesuje mnie on. Niby nadal oglądam naruto shippuuden, ale znudzil mnie ten swiat. Zawiodlem sie na autorze, takie zakonczenie jakie on zrobil jest beznadziejne

2.  Chcialbym, zeby wyszlo magi 3, BTOOOM 2, deadman wonderland 2, black lagoon 3, fate/stay night, ale z inną sciężką tez mógłby wyjść, ucieszyłbym się też jakby wyszedl sequel toaru majutsu no index, ale novelka jest tasiemcem, więc i tak nigdy nie zakoncze historii (nienawidze tego), jakby wyszedl highschool of the dead 2 bym oglądał, aczkolwiek 1. czesc byla po prostu dobra, wiec nie jaralbym sie raczej drugą biorąc pod uwage jeszcze, ze autorki nie kontynuują chyba swojej  mangi, wiec 2 sezon nie bylby zamknięciem serii.. W sumie to chyba tyle.

3. Z tych co będą na 100% to tokyo ghoul 2 - choć pierwszy sezon byl średni to drugi moze byc lepszy, zobaczymy. Ciekawy jestem zmiany glownego bohatera. Czekam rownież na highschool dxd 3, choć to też mała częśc materiału, pewnie jeszcze z 6 sezonow musialoby wyjsc, zeby zamknąć historie, a przeciez novelka nadal wychodzi... Nienawidze otwartych serii... Shingeki no kyojin 2 też wyjdzie, ale zastanawiam sie czy bede ogladal.. W koncu znam trochę wydarzeń z mangi po anime (do 12 tomu chyba przeczytalem, bo dalej nie ma po polsku) no i w dodatku raz na miesiac kupuje sobie tomik, wiec wyszloby na to, ze widzialbym de facto to samo 3 razy. 

XrgAYyk.png

Opublikowano

Hmm nowe sezony?
Oczywiście Naruto ale głowny bohaterem oczywiście Naruto a nie syn Kakashiego lub ktos..Wolałbym aby Naruciaka pokazywali jego rolę jako hokage itp.Nauczył się Jutsu ojca:D Kozacko

Następne to Dragon Ball wiem wiem mogę pomarzyć:D Ahh wracanie ze szkoły i od razu do tv rtl 7 :D

Bleach kozackie anime 

Death Note

Opublikowano

Ja też bym chciał zobaczyć: Deadman Wonderland 2, Btooom! 2, Bleach 2, Mirai Nikki 2, Sakurasou no pet na kanojo 2 i wiele innych ale raczej nic z tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...