Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt Kalista

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grałem kalista i powiem szczerze, że vayne odchodzi na emeryturę. Mechanika kalisty jest idealna pod l#. Czekamy na dobry skrypt i heja

--

Opublikowano

"Wystąpił błąd podczas próby zainstalowania niektórych skryptów lub bibliotek, sprawdź logi by dowiedzieć się więcej".

Logi:

Compile - Check ./logs/ for details - C:\Users\****\AppData\Roaming\LeagueSharp\Repositories\601D92E4\trunk\Twilight's Auto Carry - Kalista\Twilight's Auto Carry - Kalista\Twilight's Auto Carry - Kalista.csproj

Co zrobić ?? Jak zainstalować ten skrypt ?

Opublikowano

Jak na razie L# nie działa, ale też potwierdzam cholernie fajna mechanika :D

Opublikowano

Zgodzę się tylko jeśli jakiś inny ult by miała to by było lux, w soloq trochę drewno to wychodzi

x

Opublikowano

Grałem kalista i powiem szczerze, że vayne odchodzi na emeryturę. Mechanika kalisty jest idealna pod l#. Czekamy na dobry skrypt i heja

W takim razie jak jedna postać zostanie zbanowana, to druga będzie rozpierdalała ;) Riot sam rozwiązał mój problem. Lecz mam wątpliwości co do jej ulta, wydaje mi sie zbyt zależny od drugiego gracza, więc oskryptowanie na ulcie będzie c*****e z leksza, ale z całą resztą sie zgodze.

Opublikowano

No właśnie ten Ult przesadzony, zbyt zależny od drugiego gracza, jednak grając DUO i porozumiewając się za pomocą komunikatora głosowego, można będzie zdziałać naprawdę wiele ;)

153xova.png

Opublikowano

Mam takie samo zdanie jak ty przyjacielu :) ,również odkładam vayne

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

Niestety, ale vayne w late ma największy dmg z tych wszystkich adc. Taka kalista vs vayne to wiadomo. VAYNE

1390144171-U592769.png

Opublikowano

ult przesadzony? co wy pierdolicie :D sami możecie go kliknąć bo nie przeszkadza i jak to ktoś napisał jest zbyt zależny od postaci, a tak to malph na supie>ult>malph ult>yasuo <3>GG

Opublikowano

ult przesadzony? co wy pierdolicie :D sami możecie go kliknąć bo nie przeszkadza i jak to ktoś napisał jest zbyt zależny od postaci, a tak to malph na supie>ult>malph ult>yasuo <3>GG

Również Wukong w jungli. gg :D

XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD

Opublikowano

Wczoraj grałem Kalista vs Vayne i niestety Kalista nie ma szans, nie ma ani hp%, true damage a zanim nałoży odpowiednią ilość stacków to Vayne użyje E i już ściągnie pół hp nie używając nawet ulta.

I nawet używając dasha i tak Vayne was będzie biła bo ona ma swoje Q...

Opublikowano

a kalista nie może tych włóczni stackować do póki nie przerwie natarcia ? 

bo jak zestakuje troche tych włóczni do dmg będzie niezły

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

a kalista nie może tych włóczni stackować do póki nie przerwie natarcia ? 

bo jak zestakuje troche tych włóczni do dmg będzie niezły

ja baronowi wywaliłem 3000dmg z E xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...