Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy chcieli byście zagrać na SERWERZE ? Gdzie beda dzialki 100x100 lub 200x200 i wieksze?+Mini gierka Kalambury

Który Hosting Wybrac ? I DLACZEGO   

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który Hosting Wybrac ? I DLACZEGO

• Enderchest
      0
    • Pukawka
      1
    • lvlup.pro
      2
    • PixelTeam.net
      0
    • crafthost.pl
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Który Hosting Wybrać ? I DLACZEGO
  :)

"Życie jest prawdziwe, gdy ma się cele".
wqdz690429546a.GIF Piszę poprawnie po polsku.
89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]
2% MPC Forum lubi Mou ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury.

Opublikowano

Bardzo duże te działki Ci powiem. + MINI gierka kalabury i to tyle będzie na serwerze? Jak dla mnie to o wiele za mało, albo serwer jest odstawiony albo jest do kitu. Opisz dokładnie co będzie na serwerze, bo z tego nic nie da się wywnioskować. Jeżeli chodzi o te działki, to jest to zły pomysł. Te działki są za duże i nie wiem po co komu takie wielkie 50x50 możesz zrobić albo troszke większe i każdemu z palcem w **** wystarczy ;) 

Kappa.

Opublikowano

Bardzo duże te działki Ci powiem. + MINI gierka kalabury i to tyle będzie na serwerze? Jak dla mnie to o wiele za mało, albo serwer jest odstawiony albo jest do kitu. Opisz dokładnie co będzie na serwerze, bo z tego nic nie da się wywnioskować. Jeżeli chodzi o te działki, to jest to zły pomysł. Te działki są za duże i nie wiem po co komu takie wielkie 50x50 możesz zrobić albo troszke większe i każdemu z palcem w **** wystarczy ;)

Na tym serwerze by były działki np 50x50 rozmiar + creative na działkach i mini gierka jakaś no może z 2-3 mini gierki na serwerze

bedzie też spawn i dzialki automatyczne i arenki do mini gier i tyle :)

zalazy co prucz tego tam bedzie opisz :)

Na tym serwerze by były działki np 50x50 rozmiar + creative na działkach i mini gierka jakaś no może z 2-3 mini gierki na serwerze

89% ankietowanych graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli należysz do pozostałych 11% wklej to do podpisu!![/size]

Opublikowano

Opisz co byś chciał na tym serwerze :) Bo narazie nic nie wiem, co by tam miało być itd. :D

@edit:

Wpisz to wszystko w temacie ;*

Pozdrawiam, Sloow <3

N0thing! :: = ;; :.>

Opublikowano

Opisz co byś chciał na tym serwerze :) Bo narazie nic nie wiem, co by tam miało być itd. :D

@edit:

Wpisz to wszystko w temacie ;*

Pozdrawiam, Sloow <3

Opublikowano

to co opisujesz znudzi sie szybko ... pomysl nad czyms jeszcze radze zrobic ci cos takiego ze zarabiasz na np sadzonki nasiona itp i nie rob creativa bo beda nudy xD

76561198131465169.png
Opublikowano

dobra a teraz wasze opinie o hostingu Enderchest i pukawka Napiszcie wady i zalety hostingu które napisałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...