Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Void Elsword

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z pobraniem gra waży ponad 3GB jak pobieram z mega pobierze mi z 40/50/60% i się zatrzymuje w miejscu a jak pobieram normalnie to pobierze mi kilka mb i pokazuje że już pobrane i nie mogę tego odpalić...można pobrać void elsword z torrenta czy coś takiego albo jakiegoś innego hostingu ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam inny problem - gram na pvp wszystko fajnie, pare % to S... a tu boom! Ara nick "awesome" SD oraz jakaś elszitka... (nieno mam szacunek do tego charakteru... tylko że ta...) obie miały lagi jak cholera! No ok... mam emke jakoś dam rade... i wygralibyśmy... gdyby nie to że ara nagle stała się nieśmiertelna... zero hp pare "Prysznicy piorunów na karku a ona NIC... biega skacze i atakuje! Koniec końców mnie zabiła... coś mi tu śmierdzi - lagi lagami ale żeby nagle stać się nietykalnym? Więc mój problem toooo - jak zrobić reporta w Voidzie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...