Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Steam Family Sharing i VAC Ban

Morrow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam co by się stało gdybym udostepnił sobie gre na drugie konto i na nim bym cheatował? Dostał bym bana na 2 konta czy na 1?

Opublikowano

Dostaniesz bana na tym koncie co udostepnia gre. To ktore ma udostepnione nie powinno miec bana.

Jest ban na koncie co udostępnił gre i na tym co ma udostępnioną #potwierdzone_info.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jest ban na koncie co udostępnił gre i na tym co ma udostępnioną #potwierdzone_info.

Nie prawda. VAC dostaje konto na którym zostały użyte haxy, na koncie które daną grę udostępniało zostaje zawieszona możliwość ponownego udostępniania tej gry w przyszłości.

Opublikowano

Nie prawda. VAC dostaje konto na którym zostały użyte haxy, na koncie które daną grę udostępniało zostaje zawieszona możliwość ponownego udostępniania tej gry w przyszłości.

Co Ty pierdolisz, wiem to na własnej skórze więc mnie nie ucz -.- -.-

Tak to jest jak ktoś z zerową inteligencją na ten temat się wypowiada, kup najtańsze konto z cs go, drugie konto czyste zrób i udostepnij sobie, pobierz wh i zobaczysz, potem się wypowiadaj.

@Edit

Czy zostanę ukarany za oszustwa spowodowane przez osoby, które korzystają z mojego konta?

Twoje przywileje udostępniania gier na Steam mogą zostać wycofane, a na twoje konto może zostać nałożona blokada VAC, jeżeli osoby korzystające z twojej biblioteki dopuszczą się oszustwa. Dodatkowo, gry na które została nałożona blokada VAC nie mogą być udostępniane. Zalecamy udostępnianie swoich gier tylko osobom oraz urządzeniom, którym jesteśmy w stanie całkowicie zaufać. I jak zawsze, nie podawaj nikomu swojego hasła.

Jakakolwiek gra z blokadą VAC nie może być udostępniana.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Co Ty pierdolisz, wiem to na własnej skórze więc mnie nie ucz -.- -.-

Tak to jest jak ktoś z zerową inteligencją na ten temat się wypowiada, kup najtańsze konto z cs go, drugie konto czyste zrób i udostepnij sobie, pobierz wh i zobaczysz, potem się wypowiadaj.

@Edit

Czy zostanę ukarany za oszustwa spowodowane przez osoby, które korzystają z mojego konta?

Twoje przywileje udostępniania gier na Steam mogą zostać wycofane, a na twoje konto może zostać nałożona blokada VAC, jeżeli osoby korzystające z twojej biblioteki dopuszczą się oszustwa. Dodatkowo, gry na które została nałożona blokada VAC nie mogą być udostępniane. Zalecamy udostępnianie swoich gier tylko osobom oraz urządzeniom, którym jesteśmy w stanie całkowicie zaufać. I jak zawsze, nie podawaj nikomu swojego hasła.

Jakakolwiek gra z blokadą VAC nie może być udostępniana.

Po Twojej wypowiedzi widac kto tu posiada zerowa inteligencje internetowy napinaczu.

Jak jestes wystarczajacym debilem zeby cheatowac z konta na ktore udostepniles gre posiadajacego ten sam email jak glowne konto a takze grasz z tego samego IP i z tego samego komputera to sie nie dziw ze dostajesz bana na koncie glownym. Tak sie sklada ze cheatuje nie od dzis i wiem ze jak nie jest sie wystarczajacym kretynem to bana dostaje tylko konto na ktore gra zostala udostepniona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...