Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Soraka Bot. Na jakiej zasadzie to działa ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka all. Mam do was następujące pytanie, a mianowicie chciał bym się dowiedzieć jak działa SorakaBOT ponieważ musze wyexpić konto do 30 lvl, a Expienie VoliBotem +iARAMEM staje się coraz bardziej irytujące. Według mnie VoliBot jest bardzo niedopracowany wbilem zaledwie 18 lvl i już zdążyłem otrzymasz trzykrotnie bana na (1,2 oraz 7 Dni). Jest ktoś w stanie mi pomóc ? Czy sorakaBot sprawuje się lepiej i da radę jakoś tym wyexpic konto do 30 lvl ?

W VoliBocie jest mankament taki iż postać bardzo często postanawia sobie AFCZYĆ bądź też rozłączą internet co oczywiście ma swoje skutki w postaci Bana.

Opublikowano

Sorakabot jest o wiele lepszy od volibota (oczywiście w expieniu na jedno konto).Jest to bot chodzacy za jakąś postacią i healujący go

668421422290643422464.png

Opublikowano

Sorakabot jest o wiele lepszy od volibota (oczywiście w expieniu na jedno konto).Jest to bot chodzacy za jakąś postacią i healujący go

Normalnie chodzi za kimś i castuje skille ? Ważne żeby nie Afczył itp . 

Po prostu żeby dało się odejść od komputera ze spokojem, że nie dostanie się bana za AFK.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...