Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ręce opadają. Kwiat cebuli odnaleziony

Martfy90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wystawiłem na allegro konto.  Odezwał się łepek, który w paincie pozmieniał dane przelewu :D. Kochani użytkownicy MPC forum, zastanawiam się czy nie iść na  policję i nie zgłosić łepka za podrabianie dokumentów. Jakiś tępy gimbus myślał, że znajdzie idiotę. Napisałem do niego z innego konta gg i starałem mu się wyjaśnić, iż takie postępowanie może być karane i pewnego dnia ktoś się wkrzy i będzie miał problem. Możecie powiedzieć co byście zrobili z łepkiem? Kupił konto na allegro więc mam podstawy aby go pociągnąć do odpowiedzialności. 

18:53

Ja

Hej, przepraszam za zły numer gg na aukcji league of legends

To ja

18:54

SPRZEDAŻ KONT/YANG/EQ METIN2

Witam ja w sprawie lola jest mozliwosc kupna i wyslania potwierdzenia przelewu tzn ze wyslalem pieniazki i dostac towar? Zalezy mi na czasie dla syna.

18:56

Ja

Jeżeli pieniążki pojawią się na koncie w tym saym momencie kupuje RP na swój koszt i daje dane do konta przez co będzie mół Pan sobie wybrać nowy serwer i nazwę przywoływacza

nieststy nie mam aktualnie środków na koncie aby doładowac rp

w międzyczasie napisze do supportu o zmianę maila aby nie było podejzen o oszustwo, ze chce odzyskać konto

18:58

Ale nie chce rp, chce konto kupic wyslac pieniazki i poteierdzenie przelewu i dostac towar a rp synowi kupie, syn mowi ze do suportu o zmiane meila nie trzeba, mozna go zmienic tylko potwierdzic meila, syn mowi ze to eyglada tak jak by pani chciala oszukac, po co kupowac rp jeszcze za pieniadze ze sprzedazy konta

A pieniadze ida do 2dni

19:02

Ja

bo konto jest na innym serwerze, mianowicie Tureckim i pewnie niewiele osób jest zainteresowanych grą z tymi ludźmi. Dlatego też na swój koszt chce pokryć przerejestrowanie konta. RP mozna kupić tylko pay palem a niewiele osób go ma z racji tego aby ograniczyć problematycznosć wole to sam załatwic. Doładuje rp za 40zł, jeżeli wyśle Pan przez allegro i zapłaci poprzez PayU zosane poinformowany, że pieniądze zostały wysłane i w przeciągu jednego dnia możemy sfinalizować aukcje

19:05

Gralem w lola i mozliwosc kupna rp jest kazdym sposobem za psc, przelewem, sms itd wiec prosze mi nie mowic ze tylko paypalem, ja zadnego payu nie posiadam i sie w to nie bawie , ja sb z synem wszystko pozmieniamy a zalezy nam na czasie dlatego pytam czy jak wysle przelew i potwierdzenie ze pieniadze zostaly wyslane to otrzymam towar jesli nie to trudno

19:06

Ja

wydaje mi się, że nie posiada Pan więcej niż 16 lat pisząc gwarą, którą posluguje sie mlodziez. Posiada Pan przynajmniej konto bankowe? Jeżeli tak allegro zaraz po zakupie poinstruuje Pana

19:09

Mam lat wiecej niz pan, mam lat 36 i mam konto bankowe, gdy bym nie mial konta bankowego nie pisal bym do pana ani nie pytal czy starczy panu dowod potwierdzenia, ja juz panu napisalem nie bawie sie w zadne informacje itd chce wykonac przelew zwykly i wyslac potwierdzenie ze pieniadze zostaly wyslane i otrzymac towar, jesli nie to poszukam czegos innego bo nie jedno konto jest mega na allegro, ale widze z panem sie nie dogadam.. zatem pozdrawiam

19:10

Ja

Proszę kupić i wysłac potwierdzenie z banku na adres mailowy [email protected]

w formie pdfa

jeżeli dostane maila z potwierdzeniem odsyłam login i hasło do konta

19:12

Dobrze za chwile wszystko wysle na meila

19:13

Ja

tylko prosze zrobić zakup na allegro

19:17

kupione, proszę o dane do przelewu

19:19

Ja

Moje dane

19:34

poszło

19:36

Ja

móglbym prosić pdfa a nie zrzut ekranu?

19:37

moja poczta nie może wysyłać programów w pdf, ma pan czarno na białym że przelew został wykonany a także w pdf .

11305199259232184059.jpg

19:37

Ja

zrzut ekranu mozna sobie w paincie przerobić

19:38

a co ja programista jestem? czarno na białym jest że przelew został wykonany.

19:38

Ja

prosiłem o pdf przed wykonaniem aukcji, więc jeżeli Pan kupił go bardzo proszę o dotrzymanie ze swojej strony

ja ze swojej strony zrobiłem co miałem zrobić, pan nie dotrzymuje teraz słowa chodz mam to na pismie jak i słownie .

19:39

Ja

napisałem wprost przed zakupem przez Pana konta

pdf

kupił Pan

jest pdf

Ja

dostałem zzrzut ekranu więc proszę o wysłanie prawidłowego formatu

nie zachowujmy się jak dzieci ma Pan rzekomo 39 lat

dobra ja widzę nie ma to sensu, piszę do allegro o nie dotrzymanie słowa pisemnego jak i słownego , zablokują panu konto za nie przekazanie przedmiotu chodz zapłaciłem i jest czarno na białym, jutro ide na policje także zgłosić ten sam problem i jutro idę do banku, 36 tak własnie pan czyta .

pozdrawiam .

19:41

Ja

Nie wiem czy zdaje sobie sprawe ale podrabianie przelewów bankowych obciaza Pana znacznie bardziej niż mnie

Więc raczej bym tym bardziej nie szantazował mnie bo jak sie zdenerwuje to nie ja będę miał problemy tylko Pan

\Więc raczej bym tym bardziej nie szantazował mnie bo jak sie zdenerwuje to nie ja będę miał problemy tylko Pan

Gdyby jeszcze kupił Pan z zarejestrowanego konta

19:43

a idz pan na policje nie ma problemu, jutro zgłaszam wszystko

pozdrawiam

19:44

Ja

ale na allegro kupiła osoba niezarejestrowana i nie wiem jakiej poczty Pan uzywa ze nie dochodzą PDFy, takie wałki i szukanie debila, który Ci odda 700zł za free

19:44

konto 700zl nie warte

nikt ci tego konta synu nie kupi

przelew wycofuje jutro .

w wałki dzieciaków

nie mnie

pozdrawiam

19:45

Ja

Jaki przelew wykonany w paincie?

700zł to chyba nie widziałeś na oczy

Ja

Mi osobiście byłoby wstyd w taki sposób oszukiwać ludzi. Po co za 700zł mieć wyrok w zawieszeniu i robić sobie bałagan w papierach, wiadomo Cebulaczki Polaczki za 20zł by dały się pokroić ale żeby tak sie upadlać żałosne. Tym bardziej, że odzyskanie konta niebyłoby problemem.

Żal mi dzisiejszej gimbazy starającej się za wszelką cene oszukać innego człowieka zamiast zabrać się do uczciwej roboty

19:45

gimbaza chodzi do szkoły, a nie pracuje

widzę tylko siedzisz 24h na kompie

zamiast mieć kontakt z rzeczewistoscią

nikt ci konta nie kupi to ci gwarantuje :D

naraaa

block

19:49

Ja

zgłoszone na allegr

Mnie krew zalała, mam to w nosie, że wystawie konto jeszcze raz ale sam fakt takiego kozactwa. Sam wieśniak sprzedaje konta i stara się oszukać innych :)

Opublikowano

O co k***a cho? W czym ten temat ma pomóc lolowi?

Ludzie bierzcie grabki nadchodzi wieśniak z kontami lol

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

"Kwiat cebuli odnaleziony" - myślałam, że będą tu jakieś screeny z gry, rozmowa czy coś.

Konto sprzedajesz/kupujesz na własną odpowiedzialność. Nikt tutaj Ci nie pomoże, a spam nie jest potrzebny. Zrobisz, co uważasz za słuszne.

Zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...