Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedsezon 2015

Mileno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedsezon to doroczna okazja na skierowanie League of Legends na nowe tory – w tym roku skupiamy się na różnorodności strategii. Przegląd tego, jakie zmiany zapadną na Rift czeka na was w Prezentacji Przedsezonu.

Jeśli chcesz poznać szczegóły dotyczące zmian, przejrzyj blogi deweloperów lub nową przedsezonową stronę!

źródło: http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/zobacz-prezentacje-przedsezonu-2015

Opublikowano

Nie wiem za bardzo po co dawać tutaj angielską wersję, bo większość tutaj nie rozumie nic po angielsku oprócz "report" ale + za chęci ;)

Lepiej poczekać na polską wersję, która pewnie ukaże się w ciągu najbliższych godzin/dni.

Opublikowano

Nie wiem za bardzo po co dawać tutaj angielską wersję, bo większość tutaj nie rozumie nic po angielsku oprócz "report" ale + za chęci ;)

Lepiej poczekać na polską wersję, która pewnie ukaże się w ciągu najbliższych godzin/dni.

Chyba , aż tak źle to nie jest co do zmian są zajebis*e , lecz przesadzone (mogli wprowadzać to pokolei , a nie wszystko na raz).

Opublikowano

Miejmy jednak nadzieję, że tak nie jest. :D

Zmiany zapowiadają się ciekawie, zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać w grze. ;)

Opublikowano

Przecież polskiej wersji nie ma i nie będzie. W tej masz polskie napisy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...