Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka szkat ucznia

Quuusyyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na oficjalnym forum metina zauważyłem coś ciekawego  min.

Naprawione błędy:
możliwość uzyskania na postaci kilka szkatuł ucznia,

czyli jakoś dało się bugować na kilka skrzynek. Zna ktoś ten sposób? :)

Opublikowano

Nie, nie da się zbugować szkat ucznia. Nie wiem kto cie wprowadził w błąd..

Kolego nie pogrążaj się już kolega napisał, że info jest z oficjalnej strony.... Jeszcze jest taka możliwość, ale jest "ściśle tajna" ktoś musiał zgłosić ten bug niestety.... a można go używać od września na Pl

Opublikowano

Bug już został naprawiony. ( info z forum Pl'a )

86765457725017491483.png

Mayumii | Sheyra | Szamanka Shinsoo 

Mayumi | Nayumi eNs Ninja Shinsoo

Opublikowano

No że robiłeś postać np: FreevoKrol zapychales postać potkami, otwierałes szkatę ucznia, wszystko lądowało na ziemi. Usuwałeś postać, robiłes nową z nickiem: FreevoKrol i zbierales z ziemi szkate ucznia. No i miałeś 2 szkaty. Takie rzeczy.

Opublikowano

No że robiłeś postać np: FreevoKrol zapychales postać potkami, otwierałes szkatę ucznia, wszystko lądowało na ziemi. Usuwałeś postać, robiłes nową z nickiem: FreevoKrol i zbierales z ziemi szkate ucznia. No i miałeś 2 szkaty. Takie rzeczy.

O ranyy ja kombinowalem zeby wyrzucic skrzynke a potem podniesc jakims drop hakiem.. a tu sie okazalo ze tak sie da omg...

u1lc.png
Opublikowano

co ty piszez za bzdury... tak sie nie da probowalem tak i wiem.

Ten stary sposob to to ze tworzylo sie postac kilka sekund tuz przed cotygodniowa aktualizacja i wlaczalo sie postac.Po aktualizacji po zalogowaniu postaci mialo sie skrzynie x2

Opublikowano

Jeśli nawet by ktoś wiedział to i tak by nie powiedział.... Ale po co ci to skoro już tego buga wyeliminowali ?

Kiedyś gdzieś tam czytałem, że ludzie robili to tak - Robili nową postać wbijali 15lvl i NEGATYWNĄ range potem szkate ucznia dawali na pierwsze okienku w eq i potym zapychali całe eq a na koniec bili tą postać z NGATYWNĄ rangą dopóki nie wyleciała skrzynia..

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Nie mogło być tak, że robiło się postać o nicku A, usuwało ją i robiło się znów postać o nicku A oraz dało się podnieść, ponieważ skrzynka leżąca na ziemi jak każdy inny drop jest przypisana do id postaci, a nie jej nicku.

Nie mogło być też tak, że wbijało się negatywną rangę i mogło lotnąć, ponieważ przedmioty z zablokowanym handlem, mają zabezpieczenie przed tym sposobem.

Najprawdopodobniej chodziło właśnie o stworzenie postaci i zalogowaniu się na nią chwilę przed cotygodniową konserwacją serwerów.

Pozdrawiam.

5y6tk3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...