Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozbudowywanie WoW'a

PanPim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Chcę zacząć grać w Wow'a ale  zastanawia mnie jedno pytanie jak myślicie ile lat blizzard będzie wspierał tę grę tzn. rozbudowywał o dodatki itp. ?

Opublikowano

Blizzard będzie wspierał wowa zawsze ,ale liczba dodatków dla mnie nie jest wiadoma.

Opublikowano

WoW jest na rynku już od 10 lat wyszło 5(?) dodatków do niego. Wczoraj Blizz wydał oświadczenie że gra ma na te chwile aktywnych (tzn opłaconych) ponad 10 milionów kont. Nie zabija się kury znoszącej złote jaja, a WoW na pewno jest dla zamieci taka kurą.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Ostatnim dodatkiem jest Warlords Of Draenor, ale Blizzard już pracuje nad kolejnym dodatkiem, kiedy o nim usłyszymy? Prawdopodobnie wraz z newsami dotyczących final patcxha do WoD. Jest zarejestrowana marka Eye Of Azshara, a że Blizz zapowiedział Gobliny vs Gnomy do HS. To EoA będzie dodatkiem do WoWa na 99%

Opublikowano

Siemka

Chcę zacząć grać w Wow'a ale  zastanawia mnie jedno pytanie jak myślicie ile lat blizzard będzie wspierał tę grę tzn. rozbudowywał o dodatki itp. ?

Blizzard będzie wspierał tą grę dopóki będzie mu to się opłacało l ludzie będą w to grać. Obecnie liczba graczy skoczyła do 10 milionów subskrybentów (rekord wowa to 12mln.), pokaż mi drugą grę mmo, która ma chociaż połowę tego. Blizzard zapowiedział wspieranie world of warcraft przez następne 10lat. Jakby nie patrzeć wow istnieje już prawie 10lat (wskaż inną grę mmo, która jest w podobnym stanie po 10 latach od premiery), z mopa na wod doszło 3mln graczy, wyobraź sobie ile to jest :> Gdyby blizzard przestał wspierać tą grę byłoby to porównywalne do strzelenia sobie w stopę ;) Nawet jeśli wowa wyprze jakaś inna gra mmo (co graniczy z cudem) to blizzard zawsze może przejść na f2p. Końca legendarnego World of Warcraft spodziewałbym wtedy, gdy blizzard wyda nowe i lepsze mmo lub wtedy gdy odejdą wszyscy gracze co na razie się nie zapowiada.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!