Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unikatowa Mapa do minecrafta [wasza opinia]

RaZH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapowiedź

Siemanko,  wpadłem na pomysł żeby zbudować mapę z własnymi handlarzami od których będzie można wkupywać itemki.

W pewnym czasie dodam też bossy i expowiska

Screen :

50c799a2f446987478f85c2583f53e80.png

Opublikowano

Bardzo fajny pomysł :D Napewno bym zagrał. Tylko mapka z tymi broniami czego ma dotyczyc? Jakiś adventure?

Opublikowano

Jak na razie to tutaj nie ma nawet co oceniać. :O Dodawaj do każdego itemsa opisy i pobaw się "atrybutami" przedmiotów...

http://minecraft.gamepedia.com/Attribute

Steve'a, a nie Steva! :P

Atrybuty napewno beda np: Napierśnik bogow +3 serduszka +10% szybkosci i inne tam. Jeszcze za iles tam czasu dodam bosy, ale raczej bedzie potrzebny mod custom npc :-)

Opublikowano

Mapka nie jest zła, wystrój jest całkiem w porządku, tylko troche nie podoba mi się oświetlenie liter z glovestona. Wiem że ciężko by było jest oświetlić czymś innym, ale na pewno jakoś się da. Mógłbyś też użyć na przemian czarnego i czerwonego/ albo białego koloru, zamiast tych kolorowych.

Kappa.

Opublikowano

Mapka nie jest zła, wystrój jest całkiem w porządku, tylko troche nie podoba mi się oświetlenie liter z glovestona. Wiem że ciężko by było jest oświetlić czymś innym, ale na pewno jakoś się da. Mógłbyś też użyć na przemian czarnego i czerwonego/ albo białego koloru, zamiast tych kolorowych.

Da sie cos wykabinowac :) Moze lepiej bylo losowo na budynkach roztawic glowestone.

Opublikowano

Wygląda to bardziej jak jakieś więzienie niż budynki z NPC, ale pracuj dalej a być może coś ciekawego z tego wyjdzie  ^_^

11ik6ll.jpg

zjcves.jpg

2d6twr6.gif

Pomoglem ? daj +

Opublikowano

Wygląda to bardziej jak jakieś więzienie niż budynki z NPC, ale pracuj dalej a być może coś ciekawego z tego wyjdzie ^_^

To ma wyglądać jak więzienie. Narazie zrobilem juz 2 expowiska
Opublikowano

Cześć ponownie!

Pisałeś aby rozmieścić glovstone losowo, wydaje mi się że nie będzie to najlepiej wyglądać, ponieważ całe światło i kolor się po prostu zleje ze sobą i nic ciekawego z tego nie wyjdzie. Spróbuj może ze szkłem, a pod szkłem glovstone? 

Kappa.

Opublikowano

Cześć ponownie!

Pisałeś aby rozmieścić glovstone losowo, wydaje mi się że nie będzie to najlepiej wyglądać, ponieważ całe światło i kolor się po prostu zleje ze sobą i nic ciekawego z tego nie wyjdzie. Spróbuj może ze szkłem, a pod szkłem glovstone?

Myśle ze dobry pomysł w ten weekend wstawie mapke, ale musi byc zainstalowany do tego custom npc
Opublikowano

@derasuito

Ocenię tą mapkę na 4/10 Zamień te kwadraty na jakieś fajne budynki

To nie ma wyglądać ładnie

Podsuwajcie mi pomysły na PW jakie mogę dodać bronie czyli np : Miecz Knopersa ma on 100dmg i 30% do szybkości :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer PVP schoolPvP.hostmc.pl

Czy za to nie ma warna ?

Mapa ciekawa, tylko troszkę mało elementów.

Robiona ręcznie? Czy używałeś pomocy WE?

Mozna tak powiedziec, a dokladniej SPC.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...