Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać Ez'em na L#?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, zdecydowanie polecam.

Dzięki niemu wygrałem 80% gier, polecam grać na skrypcie EasyEz / Marksman :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Tak, zdecydowanie polecam.

Dzięki niemu wygrałem 80% gier, polecam grać na skrypcie EasyEz / Marksman :)

Evadee i gg.

Jak dla mnie c*****y, łatwo idzie te skillshoty omijać ;x

Kocham Renissance.

Opublikowano

@Radi ;3

Albo po prostu pomyślisz i dolecisz do typa na metr z E...

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Co do Ez'a to polecam Evade + Markasm tyle, że pod AP :)

W ma największy damage i przelicznik i ma 900 zasięgu, więc celnośc wynosi ok 90%.

Opublikowano

Evadee i gg.

Jak dla mnie c*****y, łatwo idzie te skillshoty omijać ;x

Łatwo omijać? Grasz z włączonym evade vs Ezreal? Marksman ma duży % trafień, nie trafia jedynie na MaxRange, wystarczy podejść bliżej.

wCAZfSW.png

Opublikowano

nie polecam, może i przeciwnego adc szybko zmiecie ale pozatym jest beznadziejny.. jak enemy okupi sie w armory jest bezużyteczny bo polega na skillshotach ;c

Opublikowano

To zależy , ez nie carruje tak jak np :. vayne czy draven (chodzi mi o late) - Ja osobiscie średnio polecam .

this

nie polecam, może i przeciwnego adc szybko zmiecie ale pozatym jest beznadziejny.. jak enemy okupi sie w armory jest bezużyteczny bo polega na skillshotach ;c

w late i z przeciwnym adc siada jak scierka, a jak ktos ma evade to ezreal ssie pytona

Opublikowano

Ezreal? ja Ci nie polecam co do tego szkoda czasu, jest wiele lepszych ADC do carrowania gier, np. Jinx czy Vayne. ;)

153xova.png

Opublikowano

Ja jestem tego samego zdania co CysseQ. Średnio polecam. Skrypt, trafienia, Evadee fajnie korzysta z E są spoko, jednak jeśli chodzi o kierowanie gry to kiepsko. Lepiej zainwestować w Vayne i grać nią z Marksmanem oraz Evadee. 

Opublikowano

Polega tylko na skillshotach? Silver? Stoisz i strzelasz R>Q>Q>Q w teamfighcie? Bo W dmg nie ma . To tak jak Jinx strzelać tylko W... Pozycjonowanie jest takie trudne?

Staniecie i strzelacie R>Q>Q>Q to na start możecie już zapomnieć o graniu Ezem.

Kupić Armory powiadasz? To jak będę grał Twitchem i enemy kupią armory to wtedy jestem useless? To po co grać Adc? ( Twitch to tylko przykład )

Jakoś grałem Ez'em to na rankedach 20/5~~ 90% WinRatio, można zrobić Carry meczy ale on do najłatwiejszych Adc nie należy. Bardziej Jinx czy twitch na chwile obecną są bardzo mocni.

wCAZfSW.png

Opublikowano

@bandan te armory ostatnio enemy pozwoliły wygrać grę .

top vayne

adc ez (ja)

a enemy każdy ma kolczastą kolczuge i coś na hp.

ja i vayne 2 razy się zabiliśmy przy biciu vladmiria...

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

@Lolek123145

Rozumiem w pełni taką sytuację ale przy takim myśleniu można zadać sobie pytanie: Po co grać adc jak przeciwnicy mogą złożyć thormaila?

Bloodthrister + LastWhisper :>

wCAZfSW.png

Opublikowano

oba miałem posiadane :P , właśnie poco grać adc ? na apc nie ma thornmaila ;D a cassio ma E co 0,5 sec więc lepiej niż adc

poza tym offtop się robi .

ez na L# jest dobry prawie zawsze trafia skille 

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...