Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pluginem FunnyGuilds.

maraam

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam problem z pluginem funnyguilds, np gdy próbuje zmienić wymagane itemy na gildie po czym zapisuje i reloaduje serwer, itemy sie nie zapisują i jest ciagle wymagany 1 stone, 2 problem to że nie mogę włączyć nazw gildii na chacie i bardzo mnie to denerwuje, 3 i najgorszy problem jest taki że nie umiem włączyć pokazywania punkty, wiecie te którego gracz dostaje lub traci po zabiciu drugiej osoby. Czy mógłbym prosić o gotowy skonfigurowany plugin FunnyGuilds z tym wszystkim o czym napisałem? Byłem bardzo wdzięczny osobie która była by mi w stanie pomóc.

Opublikowano

Dobra spróbuje a jak np zmienić tab liste wiecie chodzi mi o to jak przyciska się Tab wyświetlane są informacje, da się to jakoś zmienić? Bo widziałem na innych serwerach że są zmienione. Proszę o pomoc! ;c

Opublikowano

Właśnie się dowiedziałem, iż nie trzeba tych pluginów wystarczy wejść w tab i zmienić tak ustawienia :P

Dobra, skoro rozwiązałem problem tab listy to może mi powiecie, jak włączyć nazwe gildi i punkty graczy na chacie? Będę bardzo wdzięczny za pomoc.

Skoro rozwiązałem problem z tab listą, to może napiszecie mi jak włączyć nazwy gildii na chacie oraz punkty graczy, za pomoc będę naprawdę wdzięczny

Dzięki za pomoc, ale czy możecie mi pomóc w jeszcze jednej sprawie? Jak ustawić punkty gracza oraz nazwy gildii na chacie? ;c

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...