Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy skrypt do carry hard :P

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najlepszy skrypt do carrowania. Obecnie mam do katy. Jest fajny ale nie wycarruje bez teamu. A mi potrzebny taki co 1v5 xD

2zgg6rn.png

Opublikowano

Jaką masz dywizje? To nie skrypt carruje grę tylko brain i odpowiedni build w zależności z kim walczysz.

Grałem z nie jedną osobą z forum i przegrywali linię bo nie wiedzieli co to build i brain'a też im brakowało.

Opublikowano

@Liderex

Twój post nie ma tu nic do rzeczy zwykły spam..

@topic

Kata to chyba najlepszy skrypt do 1vs5 .

@topic

Dodam jescze , że Xerath , Syndra , Jayce , Ryze ( nie wiem jak teraz po tym nerfie na Q ale pewnie dalej daje rade ) z ADC to Vayne , Draven. Twitch ( słabo ale daje rade ) , z Junglerów to raczej nikt nie zrobi 1vs5 ale jak coś to Kha ale tu nie ma jakiś dobrych skryptów bo to dość prosta postać , potrzebująca jednak BRAIN.EXE! . 

Opublikowano

CysseQ naucz się czytać a potem się wtrącaj. Tylko Bronzery wciskają kit, że samym skryptem się carruje grę. Chyba, że jesteś Challangerem? Że wiesz lepiej?

Nigdy nie nabijałem postów co widać po tym ile napisałem ich w ciągu całego roku.

Żadna Katarina nie wycaruje gry jeśli enemy buduje magic res, tylko w niskich dywizjach znajdziesz papiery. Nawet jak byś miał 1000AP. Jeden stun i Katy nie ma.

Opublikowano

CysseQ naucz się czytać a potem się wtrącaj. Tylko Bronzery wciskają kit, że samym skryptem się carruje grę. Chyba, że jesteś Challangerem? Że wiesz lepiej?

Nigdy nie nabijałem postów co widać po tym ile napisałem ich w ciągu całego roku.

Żadna Katarina nie wycaruje gry jeśli enemy buduje magic res, tylko w niskich dywizjach znajdziesz papiery. Nawet jak byś miał 1000AP. Jeden stun i Katy nie ma.

Zgodzę się do twojej poprzedniej wypowiedzi, brain.exe wygrywa mecze ale nie zgodze się z tobą z tym że kata nie wygra gry. Miałem sytuacje gdzie mecz był w 90% przegrany, ustawione miałem że jak jak ktoś padnie to wyłącza ulta, w enemy 3 tanków z m.resami i quadra polecaiała w 1s DOSŁOWNIE, przy tak szybkim skakaniu człowiek nie jest w stanie zestunować a nawet L# czy BOL. Wszyscy mieli po ok 80% hp nie wiem jak to się stało bo było zbyt szybko.

do autora tematu:

Przejdź człowieku 2,4,8,16,32 stronę na każdej prawie jest CZYM CARROWAĆ i na każdej pisze "XERATH, SYNDRA, MARKSMAN (VAYNE, TWITCH, JINX), JAYCE, KATARINA"

wCAZfSW.png

Opublikowano

Vayne - marksman + eavde

i masz wina easy.

Nie zgodze sie ze zawsze bedzie easy win. Znajac zycie twój mid nafeeduje i enemy mid wykluczy cie na combo.

Moim zdaniem najlepsze skrypty do easy wina to :

Akali = RoyalRapistAkali + Evade + RefundExploiter + Activator

Katarina = KatarinaKittyKill +  Evade + RefundExploiter + Activator

Opublikowano

Myślisz , że o tym nie wiem . hmm 

Ale on pisał do hard carry 1vs5 - to raczej kolega nie jest w diaxie a nawet w platynie ?

A Brain to podstawa jak ktoś napisał , i dobrze o tym wiem..

Opublikowano

Po pierwsze potrzebny jest BRAIN.exe nie tak łatwo rozegrać 5vs1 ale da się ;) Syndrą? będzie ciężko ale, coś tam ugrasz. Tutaj najlepiej sprawdził by się chyba Twitch na ulcie, jednak nim trzeba rozegrać trochę gier żeby zrozumieć jego mechanikę :)

153xova.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...