Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Witam,

na wstępie chciałbym odpowiedzieć wam, że projekt Hardplayer.eu to złączenie starej "ekipy", czyli administracji ze wszystkich edycji wcześniejszych serwerów, nazwanych MyTower'em, FivePlay, sPvP, WyjazdCraft, (od najnowszych)

Strza%C5%82ki.gif O serwerze mogę powiedzieć, że włożyliśmy w niego BARDZO DUŻO energii, czasu...

Strza%C5%82ki.gif Wraz z administracją siedzieliśmy po godzinach aby umilić grę na naszych serwerach.

Strza%C5%82ki.gif Chwilowo edycja serwera nosi nazwę "testową", gdyż na serwerze chwilowo wgrana jest mapa, mała z nierozbudowanym spawnem. Wszystkie pluginy są skończone.

Strza%C5%82ki.gif Jako sieć/serwerownia, prowadzimy także serwer teamspeak3 znajdujący się pod takim samym adresem ip jak serwer minecraft.

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif ADRES IP: hardplayer.eu

Strza%C5%82ki.gif STATUS: Online

Strza%C5%82ki.gif TRYB: Survival + Gildie **EASYDROP

Za%C5%82oga.gif

Strza%C5%82ki.gif Owca1337 [Właściciel - wgląd do wszystkiegp]

Strza%C5%82ki.gif WyjazdowiecPL [sponsor - wgląd do wszystkiego]

Strza%C5%82ki.gif MetroKing0408 [HeadAdmin Minecraft, Teamspeak Admin]

graphic.png

Opublikowano

mogłes sie jakos postarac co do prezentacji.. co do serwera, nie ma co sie oszukiwac po prostu porazka ;d Nie dosc, ze serwer lagowal (chociaz bylem sam na serwerze :D) To za duzo to wszystkiego na tym spawnie, nigdy bym nie pomyslal, ze to survival + frakcje ;x Do tego pluginy nie przetlumaczone. No nie wiem chyba po prostu otworzyles ten serwer zeby byl, mysle, ze tego wgl nie przemyslales ;d Pozdrawiam 

1368221913u387138.png

Opublikowano

@AuDuMeK pisałem, że reklama będzie aktualizowana, chwilowo jest taka jaka jest, dopóty grafik nie zrobi grafik specjalnie pod reklame.

Serwer był przemyślany, pluginy są przetłumaczone, posiadamy nawet autorskie pluginy...

To "testowa" edycja więc nie spodziewajcie się cudów. Startujemy od nowa w święta. 

@ZadusznyMPC, ip jest widoczne, jeżeli jesteś niepełno sprytny to nie moja wina

graphic.png

Opublikowano

8/10
+ Ładny spawn.
+ Dobrze dobrane pluginy.
+ Brak lagów.
+ Dużo slotów.
+ Ciekawa mapa.

- Brak spolszczenia wszystkich pluginów.
- Potwory na spawnie.
- Brak przedstawienia serwera.

Generalnie serwer ujdzie, moja opinia jest bardzo szczera więc mimo wszystko Polecam, warto zajrzeć. 

c9d4391f80fafb98.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...