Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Private server, jak?

SepaS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy ktoś mógłby zamieścić tutaj poradnik lub wysłać mi na pm'a link do poradnika, w którym będzie napisane jak zrobić własnego private serva, który będzie wyposażony w takie rzeczy jak npc, mooby będą miały tyle hp co w silku itp. Nie musi być nawet europy. I prosze nie podawać linków do tematu przypiętego wyżej, ponieważ w nim nie ma nawet npców a mi zależy żeby to było jak najbardziej realistyczne. Z góry dziękuje.

Dla tych, którzy spamują zamiast używać opcji edytuj, mała wskazówka: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

14562.jpg18706.png

utorrentuser.jpgLinkinparkfan.jpg

15221.gif6840.png

d033441ba9246e5d.gif

sepas.png

Opublikowano

WOW super wypowiedź, bardzo dużo wnosi do mojej prośby.

1. Jakbym umiał to bym napisał, ale nie wiem jak to zrobić więc pytam.

2. Nie spamuj jak nie chcesz napisać nic konkretnego.

Ponawiam moją prośbe, i prosze nie pisać wypowiedzi w stylu baqubak bo jego wypowiedź świadczy o jego nieumiejętności czytania ze zrozumieniem.

Dla tych, którzy spamują zamiast używać opcji edytuj, mała wskazówka: http://www.toya.net.pl/~qqraczy/lekcja1.swf

14562.jpg18706.png

utorrentuser.jpgLinkinparkfan.jpg

15221.gif6840.png

d033441ba9246e5d.gif

sepas.png

Opublikowano

No niewiem co wam się nie podoba w mojej wypowiedzi.... napisałem całą prawdę do do "robienia swojego priv-a ..." więc możesz tylko czekać aż ktoś napisze nowy temat jak postawić owy serwer z mobami oraz npc (albo doda,edytuje zamieszczonego na forum tutka)........

POZDRAWIAM

banner.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...