Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patch 11/19/2014

Minkin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! 
Dzisiaj w nocy został wprowadzony patch do Infestation, którego w skrócie chciałbym wam opisać. Zapraszam do małej lekturki :)

Patch tyczy się znanej nam już mapy Caliwood/California, która wraz ze swoim wyjściem na serwery zasłynęła z ogromnych bugów.

Developerzy raczej wzięli się do pracy i postanowili co nieco zmienić, co cieszy oko i dodaje lekki komfort gry.

- Od teraz na Californii będzie się respił loot w wybranych miastach: Caliwood, San Pavel oraz West Oaks,

- Biegające zombie,

- Safezone znajdujący się na lotnisku, 

- Optymalizacja mapy (co jest główną rzeczą o którą bynajmniej mi chodziło),

- Dodane samochody tudzież ich grupy,

- Na stadionie możemy spotkać grupę super zombie,

- Dodane specjalne dźwięki (Artemis'a Knives'a, Developera Infestation). Chodzi tutaj głównie o dźwięki dodane do gry, które pojawiają się przy przemierzaniu Caliwood. (W NIEKTÓRYCH OBSZARACH!) 

Jednak Developerzy nie przestali pracować nad tą grę co mnie bardzo cieszy. Teraz tylko zająć się cheaterami, rzadko się juz pojawiającymi i wracamy do nocek spędzonych w grze :P

Info z : http://forums.infestationmmo.com/

Opublikowano

Nic nie zwykłego ,ale w sumie czego można sie po hp spodziewac.

+popraw sobie tekst bo w jednym z pod pkt jest safezon na znajdujący sie na lotnisku :D

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Witam! 

Dzisiaj w nocy został wprowadzony patch do Infestation, którego w skrócie chciałbym wam opisać. Zapraszam do małej lekturki :)

Patch tyczy się znanej nam już mapy Caliwood/California, która wraz ze swoim wyjściem na serwery zasłynęła z ogromnych bugów.

Developerzy raczej wzięli się do pracy i postanowili co nieco zmienić, co cieszy oko i dodaje lekki komfort gry.

- Od teraz na Californii będzie się respił loot w wybranych miastach: Caliwood, San Pavel oraz West Oaks,

- Biegające zombie,

- Safe MPCforum na znajdujący się na lotnisku, 

- Optymalizacja mapy (co jest główną rzeczą o którą bynajmniej mi chodziło),

- Dodane samochody tudzież ich grupy,

- Na stadionie możemy spotkać grupę super zombie,

- Dodane specjalne dźwięki (Artemis'a Knives'a, Developera Infestation). Chodzi tutaj głównie o dźwięki dodane do gry, które pojawiają się przy przemierzaniu Caliwood. (W NIEKTÓRYCH OBSZARACH!) 

Jednak Developerzy nie przestali pracować nad tą grę co mnie bardzo cieszy. Teraz tylko zająć się cheaterami, rzadko się juz pojawiającymi i wracamy do nocek spędzonych w grze :P

Info z : http://forums.infestationmmo.com/

2 zdanie mnie rozjebało hahaa "deweloperzy wzięli się do pracy" hahahahha , wy jeszcze tego nie zrozumieliście że ta gra UPADŁA i nic niej już nie będzoe ?

Opublikowano
Patch Notes 20/11/2014 :

# Została dodana mapa Caliwood dostępna tylko na serwerach PTE

# Zostały dodane samochody(jako voby[nie będące środkami transportu]) tudzież ich grupy nadając "realizmu" otoczeniu.

# Większość "randomowo respiących" się grup pojazdów została usunięta(ma to pomóc zoptymalizowaniu gry) 

# Większość mostów zostało usuniętych bądź zamienionych w losowe elementy otoczenia.

# Możemy napotkać grupe Super-Zombie obecnie znajdują się one na stadionie

# zostały zmienione dźwięki wydawane przez naszą postać, by usprawnić znalezienie innego gracza podczas pvp 

# Zostało "polepszone" AI Zombie, co czyni je bardziej groźniejszymi, biegają przy upuszczonych itemach tudzież przy ciałach graczy. by uniemożliwić szybkie"zebranie" itemów przeciwnika

# Obecnie przedmioty respią się w(jak i obrzeżach) :
     * Caliwood city
     * San Pavel
     * West Oaks

# safe MPCforum znajduję się teraz na lotnisku w hangarze (safe MPCforum został zaznaczony na mapie)

# Brak respawnu pojazdów(używanych przez graczy[NA RAZIE])  (być może po pierwszym tygodniu patcha pojazdy zostaną wprowadzone.)

# Jak na razie brak możliwości wykupienia serwera prywatnego na mapie Caliwood(serwery Caliwood znajdują się tylko na serwerach PTE)

# Brak serwerów Perium na mapie Caliwood(na razie)
Macie moją wersje :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...