Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 15 - kupno coinsów

wojtek9pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic 1milion coinow do fify 15 ultimate team na pc i mam pytanie gdy kupie 1milion coinsow to pierwszy raz dostane ostrzezenie i nie wezma mi tych coinow ani nie usunac mi skladu

gdybym to zrobil drugi raz to dostaje reset klubu fut  a po raz 3 ban tak mam to rozumiec?

►1 wykroczenie - Ostrzeżenie na e-mail oraz wiadomość w grze.

►2 wykroczenie - Reset klubu FUT i przywrócenie zakupionych FIFA POINTS.

►3 wykroczenie - Permanentny ban na wszystkie opcje online w FIFA.

Opublikowano

Mam zamiar kupic 1milion coinow do fify 15 ultimate team na pc i mam pytanie gdy kupie 1milion coinsow to pierwszy raz dostane ostrzezenie i nie wezma mi tych coinow ani nie usunac mi skladu

gdybym to zrobil drugi raz to dostaje reset klubu fut  a po raz 3 ban tak mam to rozumiec?

►1 wykroczenie - Ostrzeżenie na e-mail oraz wiadomość w grze.

►2 wykroczenie - Reset klubu FUT i przywrócenie zakupionych FIFA POINTS.

►3 wykroczenie - Permanentny ban na wszystkie opcje online w FIFA.

Zależy od nich i czy Cię w ogóle namierzą.

Sam kupiłem najpierw 200, później 100 tego samego dnia i nic nie było i nie ma.

Wiadomo, że robiąc to na 1 transaakcję jest większe ryzyko niż kupując kilka razy.

Kupiłbyś zawodnika za 1 mln wartego max 5k ?

Dlatego to jest ryzyko, mogą sprawdzić w logach itp. Ale musiałbyś mieć naprawdę dużego farta aby wyrwać bana za 1wszym razem :D

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Strachy na lachy, Ea ma w d***e swoje gry jak i klientów sprzedałem już kilka melonów i jakoś nikt nie dostał bana ani ostrzeżenia, ja też. Bardziej mnie ciekawi czemu ceny coinsów po tak krótkim czasie od premiery poleciały na pysk, w 14 w tym samym czasie po premierze tak nie było.

Opublikowano

Nie bój się, kupuj ile można :)

@haka3l

coinsy tak tanie, bo jak ktoś zna wyższą szkołe zdobywania coins, to też tak się dzieje. Tylko czekać aż za miesiąc 1mln będzie po 10 złotych  :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...