Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie sp Wybrać ?

Ganji

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chce sobie kupić jakaś dobra sp mam 75j i zastanawiam się co wybrać możecie mi doradzić co się najlepiej teraz sprawdza ? chodzi mi o przyszłościowy exp Raid <Mag>

<Mam Holke>

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Polecam vulcano i poska, vulc najlepszy do expa jest dla maga, posek jest pod glacke bardziej, ale w expie też daje radę. Przyda się też jakieś DG 99+9 na pustynię i do dropienia bo jest to genialne sp pod dropienie i expienie.

Opublikowano

Polecam vulcano i poska, vulc najlepszy do expa jest dla maga, posek jest pod glacke bardziej, ale w expie też daje radę. Przyda się też jakieś DG 99+9 na pustynię i do dropienia bo jest to genialne sp pod dropienie i expienie.

Jesli posiadam tylko Profke, a nie posiadam lvl moge kupic sp i ja zakładac ?

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Możliwość założenia sp nie zależy od posiadanego lvla, nawet na 15 lvlu mógłbyś założyć sp7 gdybyś miał 70 jobke ;).

Opublikowano

A jednak wiedziałem,ja jednak poleciłbym tobie Blue możliwości do expa też ma na nawet spore... Te jego dmg i duże AoE poprostu ssie  B)

Tak samo DG też się nadaje do expa,chodź nikt go nie docenia,dlatego,że ma debuffy przydatne bardziej na pvp...  <_<

Możliwość założenia sp nie zależy od posiadanego lvla, nawet na 15 lvlu mógłbyś założyć sp7 gdybyś miał 70 jobke ;).

Zgodzę się z tobą,lecz co do Vulkana i Posa to nie tylko oni nadają się do expa. Każda się nadaje,wystarczy ogarnąć  ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...