Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madryt-Fc Barcelona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piłkarze Realu Madryt i Barcelony oraz kibice zgromadzeni na Santiago Bernabéu uczczą minuty ciszy pamięć tragicznie zmarłych osób w katastrofie lotniczej pod Smoleńskiem, pośród których był Prezydent Polski, Lech Kaczyński.

Przed pierwszym gwizdkiem arbitra w dzisiejszym meczu Realu Madryt i Barcelony na Santiago Bernabéu, publiczność i piłkarze uczczą minutą ciszy pamięć ofiar katastrofy lotniczej w Smoleńsku, w której śmierć poniosło 96 osób, pośród których był polski Prezydent Lech Kaczyński wraz z małżonką, pracownicy kancelarii, biskupi oraz dowódcy wojskowi. Piłkarze zagrają również w czarnych opaskach, upamiętniających pamięć tragicznie zmarłych, które będą także wyrazem solidarności z Jerzym Dudkiem.

Real Madryt: Casillas, Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa; Xabi, Gago, Marcelo, Van der Vaart; Cristiano i Higuaín.

Barcelona: Valdés; Puyol, Milito, Piqué, Maxwell; Alves, Busquets, Keita, Xavi; Pedro i Messi.

To jest ukryta treść, proszę

Podałem 3 linki ponieważ jeśli gdzieś by nie działało to spróbujcie na inny wejść, na allpoltv.pl - nadają mecze co tydzień !! zawsze tam Real transmitują, oraz inne mecze z polskiej C+.

NIESTETY BEZ POLSKIEGO KOMENTARZA Z WIADOMYCH PRZYCZYN

[*]

[*]

@EDIT

znalazłem jeszcze 1 link, niestety bez polskiego komentarza...

To jest ukryta treść, proszę

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Opublikowano

ja jestem za barcą oczywiście ; >

i miło z ich strony że uczcili minutą ciszy ^.^

Widać było dudka ^^

Być zajebistym...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...