Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomozcie

Kacper2233

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zainstalowalem dzis steam i chcialbym kupic cs 1.6 na steam no ale kosztuje 7 Euro i ilesc tam centow. Ale problem jest ze jestem w polsce i nie mam euro a kolega mi mowil ze jak kupie 20 zl paysefcard to mi przeliczy na euro ale na steam nigdzie o tym nie pisze. Pomocy.

Opublikowano

Przeliczy, sam tak robiłem ;)

ale jak mam to zrobic? powiedz mi mam doladowac swoj portfel na steam czy mam od razu wybrac sobie counter strike 1.6 do koszyka i potem mam wpisac ten kod z paysefcarda? 

Opublikowano

PSC 20 zł Ci nie starczy, potrzeba minimum 35 zł, przy kupowaniu gry wybierasz opcję płatności paysafecard, wpisujesz kod i gra po chwili jest w bibliotece.

Bardziej się opłaca kupić cs1.6 na allegro, wyjdzie taniej. Sporo taniej :)

Opublikowano

ale jak mam to zrobic? powiedz mi mam doladowac swoj portfel na steam czy mam od razu wybrac sobie counter strike 1.6 do koszyka i potem mam wpisac ten kod z paysefcarda? 

... doładuj psc i kupuj

647041416238306889721.png

Opublikowano

... doładuj psc i kupuj

sory ze tyle pytan ale jestem zielony bo 1 raz mam steam i ostatnie pytanie.

Czy jak kupie sobie paysefcard za 10 zl i wpisze ten kod to kupie? i np zostanie mi iles tam euro na koncie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...