Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki do muzyki do 200zł

Kycek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.
Mam do wydania 200zł na słuchawki.
Będę na nich słuchał muzyki różnego typu oraz często do gier.
Mam dylemat nad tymi:
Razer Kraken oraz CAL!

Które wybrać?

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Założyłeś już temat na PCLabie, odpowiem tak samo jak tam. Jak masz wziąć CAL to weź tańsze i lepsze Takstar HD2000. Masz w tej cenie także Superluxy np. HD668B, HD669, HD681 EVO oraz Shure SRH240 + bas mod.

Opublikowano

nad Shure mógł bym się zastanowić a Takstary są za małe, a mam dość takich które nie zakrywają w pełni uszu po po paru godz. przeszkadza to

Opublikowano

W takim wypadku CAL też odrzuć. Co powiesz na sprowadzanie z aliexpres Takstar Pro80 ? Wyrobisz sie w 200zl i bedzie to raczej najlepszy wybor. Shure bez prostego bas moda mogą mieć dla niektòrych ludzi za mało basu, jednak są bardzo uniwersalne i dość dobre do grania.

Opublikowano

Zdecydowanie w środku nie mieszczą się uszy, są nauszne(pady - czyli te gąbeczki - leżą na uszach) i są rozmiarów Takstar HD2000. Wiem bo miałem, chyba że masz jakieś malutkie uszy. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@TrueFaith

Mi się mieszczą w nich normalnie i moim znajomym także to może ty masz jakieś duże :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...