Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy motor.

DjMisiux33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ^^ mam pytanie do userów jaki pierwsze moto kupic ? zeby nie był słaby tylko żeby miał lekkiego i jak można prosił bym o podanie marek jakie było by najlepiej kupić jako pierwsze moto. każdą sensowną odp nagradzam like ^^

Opublikowano

Wolisz śmigać po szosach czy w terenie? Może jakieś podstawowe informacje i budżet o.O ?

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Bez podanej kategorii nic Ci niestety nie doradzimy.

Miałem okazję przejechać się kawasaki 250r - podobno dość wygodna na trasy + małe spalanie.

W przyszłym roku robię A2 także taka kawa 250/300 zagości w garażu. Ewentualnie 600 zdławiona.

Opublikowano

Szczerze powiedziawszy jak masz się bać jeździć motocyklem to nie celuj w 600+ bo sobie coś zrobisz. Najlepszym wyborem na początek będzie moim zdaniem gs 500, mocy ma dużo ale wybacza błędy początkującego ( miałem dwa tygodnie na przetrzymanie i szczerze mówiąc dupe zrywa), silnik nie do zajechania więc możesz sie uczyć jeździć bez obawy o to, że po pierwszym odpaleniu silnik rozpie*dolisz (oczywiście w granicach rozsądku, po rzekach i łąkach sie tym nie skacze... ) . 

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...