Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Team Tazmt2 (Szuka 2 Osób)

TaZziK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Poszukuję 2 osób ogarniających pliki serwerowe, mysql... i edycję klienta!

Grafika mamy. Potrzebuję pomocy przy plikach gdyż sam tego nie ogarnę a potrzebuję ogarniętej osoby... np by dodać moby lub nowe itemy... sami rozumiecie

Serwer będzie stał na dedyku!

Nie chce ludzi typu SuicieRLZ gdyż wg mnie jest nie ogarniety. Powiedzmy ze rozmawialem z nim pod innym nickiem ^^ i mi to wystarczy(Jeżeli masz zamiar tu coś pisać[sUICIDE] to nie offtopuj^^)

Szablon dla strony, tzn Zakodowany TaZmt2 (Nazwa będzie CHYBA zmieniana...):

stronag.png

Zapraszam do zapisywania się w tym temacie...

1. Wiek
  2. Znajomość plików serwerowych[0-10]
  3. Znajomość edycji klienta[0-10]
  4. Czy miałeś już prywatny serwer? jak tak to napisz czym się różnił od innych
  5. Coś o sobie[min 3 zdania]

sygna1e.png
Opublikowano

Wiek 16

Znajomość plików serwerowych 9

Znajomość edycji klienta 7-8

Czy miałeś już prywatny serwer? Tak, różnił się że był to serwer hamachi PVP dla kolegów ;]

Coś o sobie

Mam na imię Kuba. Jestem ogarniętą osobą. Dobrze znam się na edycji plików serwerowych. Lubię grać w Metina.

Opublikowano

1. Wiek

2.Znajomość plików serwerowych[0-10]

3.Znajomość edycji klienta[0-10]

4.Czy miałeś już prywatny serwer? jak tak to napisz czym się różnił od innych

5.Coś o sobie[min 3 zdania]

1. mam 14 lat

2.9

3.10 umiem edytowac handlazy , spolszczać misje/npc, przerabiać misje startowe itp..

4.miałem były bardzo dopracowane itp różnil się min- ja jako GA odpisywałem wszystkim graczom którzy o cos mnie prosili [ na co 2 serwie tak niema ] na serwie było zmienione praktycznie wszystko byl spolszczony 99% zmienione all itemki ceny bony misje i wgl

5.Hmm .... Bardzo lubię grzebac w plkach serwerowych ciągle cos zmieniać i przerabiać. Zawsze pomagam jeżeli ktoś mnie o coś poprosi. Wywiązuje sie z danego słowa. Jestem otwarty dla innych chętnie pogadam i pomogę .

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

klarok123 - dziękuję ale* niestety ale nie przyjmuję^^ Najwidoczniej 14 lat nie masz. Zdania nie umiesz sformułować... + ortografia.

Czekam wciąż na kogoś do klienta!

Sui zapraszam 782264

sygna1e.png
Opublikowano

znalazł się "40-latek"... dobra nara

Chcesz mieć super prezętacje serwera albo TuTa? napisz na gg 3918695 zrobie ją za ciebie :)

Jeżeli pomogłem daj + będę wdzięczny

Opublikowano

Czekam na efekty tych "chęci".

Gdybym miał windowsa xp to już dawno bym się z tym pobawił ale wiecie stary dobry windows 95 ^^

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

@TaZziK

Po 1. Sam szanuje usera Suicide, tak więc jeśli coś do kogoś masz to napisz, lub nie pisz wcale.

Po 2.

Nie chce ludzi typu SuicieRLZ gdyż wg mnie jest nie ogarniety. Powiedzmy ze rozmawialem z nim pod innym nickiem ^^
- a Powiedzmy że widze że masz na tym koncie 19 postów, więc także myślę że jesteś nie ogarnięty, i mało mnie obchodzą twoje inne konta na forum.

Po 3.

Szablon dla strony, tzn Zakodowany TaZmt2

Jak już to szablon z d4u ze zmienioną grafiką, kodowanie oraz css jest by d4u. Więc nie przywłaszczaj sobie do niego praw w stopce!

Po 4. Polecam lekture Prawa autorskie

Życzę niepowodzenia w stawianiu serwera.

Opublikowano

Proszę o warna dla pana RAVENA za Offtop

I proszę też o zamknięcie tematu. z Góry dziękuję

@@Edit Trebusik i Kodexior

Przecież my to kodowaliśmy, mogę sobie nawet zrobić tak samo jak na xlast i nie mogą mi nic zrobić^^ ani udowodnić iż to plagiat

sygna1e.png
Opublikowano

@TaZziK

Przykro mi to mówić ale zachowujesz się jak gówniarz

Chodzi mi o to podejście typu "ja mogę wszystko a i tak mi nic nie zrobicie"

Normalnie przedszkole ...

Opublikowano

Oo niee... jest to od nowa zakodowany szablon^^ myślisz ze podjebałem? wystarczy grafika i dobre kodowanie... :] Ciekawe z kad bym mógł wziąć jego pliki? Hmm?

sygna1e.png
Opublikowano

A co to za problem zapisujesz stronę i przerabiasz pod php i tak ją zajebałeś bo jak byś się znał na kodowaniu stron to byś dał dobre kodowanie strony bo masz krzaki ...

85717998364074106058.png
Opublikowano

Hah, krzaki mam gdyż mam koreański zainstalowany i uruchomiony.... bo gram w dbo od czasu do czasu by widziec HP/MP etc... Plujecie sie jak dzieci, jednak ze to nie on to zrobił. Może i pomysłodawcą jest on i grafika jego ale z czasem się to zmieni

CZEKAM NA ZAMKNIĘCIE TEMATU, GDYŻ TO CZEGO POSZUKIWAŁEM JUŻ ZNALAZŁEM.

sygna1e.png
Opublikowano

1. Wiek 11lat (pewnie poznasz tylko wiek i odpadam ale i tak pisze^^)

2.Znajomość plików serwerowych[0-10]-9 tych raina tych sui 0

3.Znajomość edycji klienta[0-10]-4 tylko raz ydytowalem klienta

4.Czy miałeś już prywatny serwer? jak tak to napisz czym się różnił od innych hmm mialem juz kilka serwow mam nawet teraz ale jest jeden problem serv pvp^^

5.Coś o sobie[min 3 zdania] Nazywam sie kuba znam sie na edycji serwa plikow filezilla navicat itd mam spolszczone mocno pliki serwerowe.

znam sie na tym i wiem co robie.

Jakieś edycje w np plikach w filezilli najpierw na serwie testowym robie.

kontakt gg 8614498

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...