Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie dt. Nexon Cash

baretk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie, jakim cudem dostalem bana na koncie, na ktorym uzywalem tylko chamsow, no recoil i aimbota, a na 2 koncie gdzie caly czas latalem na speed hacku i superjump nie dostalem ?

Opublikowano

Mam jeszcze 1 pytanie, jakim cudem dostalem bana na koncie, na ktorym uzywalem tylko chamsow, no recoil i aimbota, a na 2 koncie gdzie caly czas latalem na speed hacku i superjump nie dostalem ?

Logi, wykryły cie i dostałeś. Ja na 1 koncie też nie dostałem ;). Ew. ktoś Cie nagrał/zrobił screena i wysłał ticket'a.

320551442138510845087.png
Opublikowano

Możesz dokładniej powiedzieć jak działają te logi co zapisują, kiedy się uaktywniają itp.?

System antycheat każdorazowo sprawdza pliki zawarte w twoim kliencie gry. W momencie, gdy coś się nie zgadza, informacje o tym są wysyłane do serwera i zapisywane w bazie danych pod postacią logów. Zadaniem tego systemu nie jest zablokowanie, czy też uniemożliwienie uruchomienia gry. W takowym celu niezbędna jest zmiana adresów, które są wykorzystywane do programowania hack'ów.

Opublikowano

Jest coś takiego jak "CRC Bypass" który potrafi "ominąć" logi i nie zostaną one wysłane do bazy danych, ale obecnie ciężko jest dostać w hack'u bypassa, przeważnie można go zakupić za realne pieniądze. Ale szansa na bana zawsze zostanie, będziesz używał powiedzmy Speed hack czy Super Jump, ktoś Cie nagra i wyśle na Ciebie report.

Przeważnie bypass jest wbudowany w Vip hack'i które trzeba kupić. 

320551442138510845087.png
Opublikowano

Jest coś takiego jak "CRC Bypass" który potrafi "ominąć" logi i nie zostaną one wysłane do bazy danych, ale obecnie ciężko jest dostać w hack'u bypassa, przeważnie można go zakupić za realne pieniądze. Ale szansa na bana zawsze zostanie, będziesz używał powiedzmy Speed hack czy Super Jump, ktoś Cie nagra i wyśle na Ciebie report.

Przeważnie bypass jest wbudowany w Vip hack'i które trzeba kupić. 

Ale bypass także nie jest wieczny, lecz długo-trwalszy.

Co do jeszcze banów, także możesz na jednym koncie hackować a na drugim nie i możesz na oba dostać, konta się łączą w pewnym sensie.,

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...