Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs Go czy będzie promocja na steam ?

pakor19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przed świętami będzie na bank, prawdopodobnie poleci -75% lub -50%.

Nikt tutaj nie powie jaka będzie promocja, nie jesteśmy pracownikami Steam.

Opublikowano

Tak to wiem że nie jesteście pracownikami steamu ale wicie więcej ode mnie :D Ale ta promocja będzie na święta czy przed świętami tak się pytam ponieważ na świętach mnie nie będzie i to też o to chodzi

Opublikowano

Przed świętami będzie promocja, już niedługo :D

^ Z góry ostrzegam, że ten koleś może Cie oszukać, poczekaj na promocje na steamie. Będzie tanio i pewnie ;)

Opublikowano

Aha rozumie że już niedługo to super :) kupuję na 100%. Ja nigdy nie kupuję jak nie jestem pewny u takich osób :) wielkie dzięki ludzie :D

Opublikowano

Ale z tego co widzę warto ! :D Ja w cs 1.6 przegrałem dużo godzin lecz to się stawało nudne chyba że grałem na bf mod to tam do czegoś dążyłem a w cs go too :D wow z tego co widze  nie ogarniam jednego ponieważ jak kupie gre to nie mam zadnych skinow lecz można kupić co niektóre lub skrzynie ale nie będę miał kasy na steamie to można jakoś zarobić na tych podstawowych ?

Opublikowano

Po rozegranej rundzie możesz dostać skin, będzie to pewnie jakiś śmieciowy skin za 0.05 euro. 

Jeśli znasz się na teamach, wiesz na kogo stawiać to możesz spróbować csgolounge.com.

Na tej stronce obstawia się skiny na różne teamy, można zgarnąć nawet ładna sumkę ale trzeba mieć farta i znać się na tym.

Opublikowano

Skiny dropią z deathmatch'y, turniejówek i uproszczonych. Zdarza się też, że jakiś skin zgarniesz jak oglądasz streamy ale ja już nie za bardzo wiem jak z tym jest :x

Opublikowano

Już z tego co wiem ale zawsze nie wiadomo mam być promocja na mikołaja tak ok 11zł czy tak będzie hmm . Rocky i dziękuję jak zawsze za odp. :D

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

OK thx ;D Bo po przecenie bym kupił. Jakoś nie jestem super fanem żeby mi się spieszyło ;D

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...