Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy zmieni się meta bohaterów?

Tutka0155

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie idiotyczne ale zarazem interesujące.

Kiedy zmieni nam się meta granych bohaterów?

Co rankeda widzę te same postacie na  140 picków 20 jest grywalnych ?

Jak pickam postać która nie jest aktualnie w mecie to nazywaja mnie uselessem / report itp.

Opublikowano

Meta to w sumie nic innego jak bardzo grywane dobre postacie. Np. w jednym patchu ulepszą skilla jednej postaci, ludziom się to spodoba, zaczną tym często grać i już jest w mecie. Jest wiele postaci nie granych często, więc ludzie myślą, że jest słaba i do dupy. Dobrym przykładem na to jest np. Poppy, która jest świetną, ciekawą i bardzo dobrą postacią, a grana jest raz na rok.

Opublikowano

Nie zapominajmy także o przedmiotach, bo to też się zmienia. Jak widzę jakiegoś adc który na 1 item kupuje krwiopijce to mnie krew zalewa... 5 sezon ogólnie będzie bardzo ciekawy, dużo zmian w rozgrywce.

Opublikowano

Meta zmieni się jak zmienią się przedmioty bądź dojdą nowe bądź jak zmieni się jungla, jedni bohaterowie staną się słabsi a niektórzy mocniejsi.

Trzeba czekać na nową junglę i zmiany preseasonu, bo faktycznie nudnie trochę Zed Syndra Ahri Orianna Fizz na okrągło

Opublikowano

Takie rzeczy wymagają zazwyczaj czasu. Meta zmienia się wraz z itemami/balansem postaci. Imo w nowym sezonie nadejdą zmiany w itemach i w jungli, a wtedy meta będzie wyglądać trochę inaczej niż dotychczas.

Opublikowano

kolega mi napisał że ludzie często wybierają bohaterów sugerując się mistrzostwami  świata w LoL  to też ma wpływ na metę granych postaci?

Opublikowano

kolega mi napisał że ludzie często wybierają bohaterów sugerując się mistrzostwami  świata w LoL  to też ma wpływ na metę granych postaci?

nie xD

przez pierwszy tydzień się nimi gra, potem koniec.

647041416238306889721.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...