Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty z exploitami

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może jestem zielony/ciemny/rudy nie wiem jak to określić, ale pytanie kieruję na temat skryptów z exploitami np dla cassio słyszałem że ma wgranego że zza pleców używa E czy to prawda? i czy ktoś musi mnie zgłosić do riotu czy jak to wygląda?

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

jak nagra bo jak zgłosi to raczej i tak nic nie będzie ja dostałem np około 3 miechy temu przez CW BoL VIP bana na koncie PIII taki smurfik nie opyla się grać na expo 

Opublikowano

Chodzi mi o to że właściwie chcialbym zagrac z tym exploitem.. ale boje się że nie wiem może w jakiś logach dla riotu coś bd wiadać :P

Dlatego pytam czy ktoś mnie musi zgłosić czy to w jakiś logach jest ;D

Opublikowano

Jest kilka opcji, ktoś po prostu może Cię nagrać, wtedy jest szansa że będą z tego jakieś konsekwencje. Jeżeli chodzi logi, to owszem, exploity łatwo można zidentyfikować z tego co czytałem.

Opublikowano

Taki exploit bardzo łatwo wygryć, wystarczy, że ktoś Cię zgłosi i bana masz gwarantowanego. Nie jeden taki był co tu dostał bana za exploity u Cassio.

Opublikowano

Dziękuje, uzyskałem już wyczerpujące odpowiedzi, do zamknięcia ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...