Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Refy - zabrane nagrody

NieZnaszMnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uznali ze uzywales bota :) I Ci zabrali ;d W jakim czasie nabiles te refy?

Pozdrawiam Madziaa ;*

Opublikowano

Oj te refy to już nabiłem jakiś czas temu, wiem że pół nabiłem na Fulcrumie (dopóki wychodziły cracked wersje) i skonczyłem bocić na refbooscie (udało mi się zrobić te konta, przed tym jak te limity porobili).

Opublikowano

Też miałem taką sytuację. Miałem 230 kont na 10 lvl po czym dostałem niby Perm bana na konto. Po jakimś tygodniu odbanowali mi konto i zabrali nagrody,które udało mi się zdobyć za pomocą tego systemu. I oczywiście wykluczono mnie z systemu zaproś znajomego :D

Opublikowano

Nie dostałem i raczej nie dostanę, jak najbardziej moga to sobie sprawdzić i ci zabrać nagrody jesli bedą uwazac to za stosowne. Jeśli nabijałeś je z takiego samego IP to jest duże prawdopodobieństwo ;)

Opublikowano

@Leemur88 a ty lubisz byc okradanym? Myslenie nie boli.

@topic ja mam 112 po 10lvl tyle ze z roznych ip i poki co wszystko wporzadku. Mogli ci zabrac jesli robiles z tego samego ip.

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Kurcze te riot to gnojki są, nie lubią być okradani, co za żal.

Rozumiem że Ty lubisz?

Kocham Renissance.

Opublikowano

Nie dostałem i raczej nie dostanę, jak najbardziej moga to sobie sprawdzić i ci zabrać nagrody jesli bedą uwazac to za stosowne. Jeśli nabijałeś je z takiego samego IP to jest duże prawdopodobieństwo ;)

Przeciez tutaj to samo IP niema nic do znaczenia k***a kiedy wy to zrozumiecie ?

Ja nic nie dostałem nadal mam kilka kont i wszędzie 17k RP moze jeszcze zabiora kto wie :D

x

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngXiauS chyba ty nie rozumiesz, ze to ma znaczenie. Normalny czlowiek w uczciwoysposob zrobilby 100 refow? Watpie.

K***a widac ze jestes tępy

Może sie nieda zrobic 100 refów ?lol

Oni nie banuja za to samo IP tylko jak boty nabijały ci referrale

Zrozum ze IP niema nic do znaczenia 

Ja mam z 10 kont wszedzie po 100 refów z tego samego IP i bana niemam a ty pierdol dalej ze IP ma znaczenie

x

Opublikowano

Co do nagród to nie wiem jak jest, może spieprzyli coś na moim koncie, ale dostalem 2 tygodnie i odebranie nagród na swoje konto. Po banie nadal wszystko miałem, ale po wejściu do shopu dostałem 15k RP i 30k PZ z dupy. Czyli dostałem taki prezent :D

928011413476457403957.png

Opublikowano

Nie wiem, będę musiał sprawdzić wbijając na konto, pytałem kumpla co zrobił około 100 refów i mówi że nic nie dostał, ja jak sprawdzałem to równo 120 kont. Niedługo pobiorę lola i zobaczę czy odebrali, chociaż nawet jak będą dalej na koncie to i tak prędzej czy później zabiorą jeśli już wysłali takowego maila.

Opublikowano

K***a widac ze jestes tępy

Może sie nieda zrobic 100 refów ?lol

Oni nie banuja za to samo IP tylko jak boty nabijały ci referrale

Zrozum ze IP niema nic do znaczenia

Ja mam z 10 kont wszedzie po 100 refów z tego samego IP i bana niemam a ty pierdol dalej ze IP ma znaczenie

Bede pierdolic dalej, bo to ma znaczenie i naprawde sie ciesze, ze nie dostales bana za 100 refow. Znajomy zrobil 200 refow z tego samego ip to odebrali mu nagrody a kolega z druzyny kupil 150 robione przez rozne ip i nic mu nie zrobili. Jak niby riot ma sprawdzic czy byly one robione przez boty jak nie przez ip? Uwierz, ze niektore generatory kont naprawde tworza dobre, realistycznie wygladajace nicki.

Po za tym zluzuj majty gimbusie, a nie nazywasz mnie tepakiem. To ze w internecie czesciowo ogranicza cie anonimowosc nie znaczy ze mozesz mnie tak nazywac. Do swojej matki tez bys tak powiedzial?

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Bede pierdolic dalej, bo to ma znaczenie i naprawde sie ciesze, ze nie dostales bana za 100 refow. Znajomy zrobil 200 refow z tego samego ip to odebrali mu nagrody a kolega z druzyny kupil 150 robione przez rozne ip i nic mu nie zrobili. Jak niby riot ma sprawdzic czy byly one robione przez boty jak nie przez ip? Uwierz, ze niektore generatory kont naprawde tworza dobre, realistycznie wygladajace nicki.

Po za tym zluzuj majty gimbusie, a nie nazywasz mnie tepakiem. To ze w internecie czesciowo ogranicza cie anonimowosc nie znaczy ze mozesz mnie tak nazywac. Do swojej matki tez bys tak powiedzial?

Bo jak sie robi wiecej niz 100 refów to oni to sprawdzaja

Myśl człowieku

Nie wypowiadaja sie o czymś o czym niemasz zielonego pojecia

Nie jestem anonimowy Rzeszów 

x

Opublikowano

Myśl człowieku

Ja kupiłem od gościa 100 refów za 50 zł (promocja)na allegro. Robił je ze zmiennego IP wiarygodne nicki nie było do czego się przeczepić, no ale sorry jeśli wiecie że jest możliwość że jednak stracicie te RP to już wolę zapłacić i je mieć niż żeby stracić czas. 

Opublikowano

Myśl człowieku

Moj kolega zrobil sobie 250 reffow i do tej pory mu nie sprawdzili (Zrobil rok temu^.^)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...