Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Veteran Mode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do czego sluzy ?

i takie jak:

kappa

SAwareness

spin2win

xQxutilities

killability

resizer

quickteleport

bammod

itunesssharp

za info daje like

Opublikowano

do czego sluzy ?

i takie jak:

kappa

SAwareness

spin2win

xQxutilities

killability

resizer

quickteleport

bammod

itunesssharp

za info daje like

AutoLevelUp.exe - Automatycznie leveluje nasze spelle.

Killability.exe - Wyświetla ikonę czaszki na enemy, gdy jest on do zabicia, a obok niej na jakie spelle zabijemy przeciwnika.

VayneWallTumbler.exe - Gdy przytrzymamy domyślnie klawisz "T" Vayne przechodzi za pomocą "Q" przez cieńką ściankę obok dragona, gdy przytrzymamy domyślnie klawisz "Y" Vayne przechodzi za pomocą "Q" przez cieńką ściankę obok mida.

EmoteSpammer.exe - Za pomocą jednego przycisku, postać spamuje animacją "Laugh" "Taunt" lub "Joke".

SAwareness - Dodaje do gry "bajery" wszystko macie wypisane w języku angielskim, tutaj : Klik

Skin Changer.exe - Po wciśnięciu domyślnie "9" postać zmienia skórkę.

MetaSmite.exe - Włączony, smiteuje potwora w jungli który jest na dobicie przez summoner spell "Smite".

ShowMySupportItems.exe - Pokazuje ile support ma stacków na relicshieldzie.

JunglePosition.exe - Wskazuje nam miejsca w jungli, z których zabijemy danego moba, bez utraty hp.

Tracker.exe - Pokazuje nam CD spelli oraz summoner spelli przeciwników lub naszego teamu (zależy od ustawień) oraz zapisuje miejsce postawionego warda (przez enemy także).

SFXUtility.exe - To samo co SAwareness.

MasterActivator.exe - Używa itemów defensywnych oraz ofensywnych, summoner spelli, shieldów np.: "E" Brauma, "W" Garena, "E" Lulu, wbudowany AutoSmite.

SimpleUltLeveler.exe - Dodaje automatycznie punkt w ulta na 6, 11 i 16 lvlu.

AttackDrawer.exe - Pokazuje zasięg naszego auto attacku.

WoomboCoombo.exe - Ultuje enemy bohatera, gdy jest na naszego ultimate. Skrypt działa na championów : Ezreal, Lux, Ashe, Draven, Fizz, Graves, Riven, Sona, Jinx, Caitlyn.

vWardJumper.exe - Skok do warda, za pomocą jednego klawisza. Działa na Jax'ie, Katarinie i LeeSinie.

SigmaAutoPink.exe - Stawia warda w Akali "W" oraz gdy Evelynn znika.

RecallTrackerLS.exe - W prawym dolnym rogu wyświetla kto się cofa do bazy i ile mu jeszcze zostało do cofnięcia się.

Wszystko wypisane.

Inne to są biblioteki potrzebne do poprawnego działania skryptów.
Opublikowano

większości z nich i tak mu nie wyjaśniłeś <_<

napisze te co wiem a nie były wyżej:

itunesssharp - wyświetla panel z otwarzacza itunes w lolu (jest też wersja z spotify)

resizer - zwiększa wielkość postaci na mapie (nie wiem czy jeszcze działa)

tutaj nie jestem pewny:

veteran mode - to takie odwrócone evade czyli wbijasz się we wszystkie skille (tak dla zabawy) ale nie jestem pewien powtórzę raz jeszcze

x

Opublikowano

większości z nich i tak mu nie wyjaśniłeś <_<

napisze te co wiem a nie były wyżej:

itunesssharp - wyświetla panel z otwarzacza itunes w lolu (jest też wersja z spotify)

resizer - zwiększa wielkość postaci na mapie (nie wiem czy jeszcze działa)

tutaj nie jestem pewny:

veteran mode - to takie odwrócone evade czyli wbijasz się we wszystkie skille (tak dla zabawy) ale nie jestem pewien powtórzę raz jeszcze

Raczej się pomyliłeś z veteran modem. Jeśli się nie mylę to robi coś takiego że możesz użyć tylko 1 skryptu w grze i nie może to być evade.

QuickTeleport służy do tego abyś nie musiał najeżdżać myszką dokładnie na wieże tylko możesz obok niej i cie teleportuje. (Po prostu teleportuje do najbliższego obiektu obok myszki)

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Raczej się pomyliłeś z veteran modem. Jeśli się nie mylę to robi coś takiego że możesz użyć tylko 1 skryptu w grze i nie może to być evade.

QuickTeleport służy do tego abyś nie musiał najeżdżać myszką dokładnie na wieże tylko możesz obok niej i cie teleportuje. (Po prostu teleportuje do najbliższego obiektu obok myszki)

Tak na tym polega QuickTeleport , ale czasem to jest bezsensu . Idą  miniony klikniesz obok miniona to teleportuje się do niego i tracisz tylko czas na cdr Teleportu ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...