Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie do osób z całego działu dotyczące regulaminu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście jak i inne myślę osoby będą za tym aby w regulaminie działu dodać podpunkt z wielokrotnie powtarzającym się pytaniem: "Czy może mi ktoś podesłać program klik klik,aby zrobić grę podobną do tej i do tej." Notorycznie koledzy z działu uświadamiają takie osoby ,że za pomocą kliknięć myszką nie da się stworzyć profesjonalnej gry. Jest to zwykłe zapychanie działu i marnowanie czasu innym. Dodanie podpunktu i kary za takie rzeczy mogło by rozwiązać sprawę. Raz drugi trzeci i myślę ,że nauczyliby się czytać inne tematy o tej samej tematyce lub treści. Czy ktoś z was podziela moje zdanie?

MikartPL.png

Opublikowano

Zapomnij, administracja i moderatorzy tutaj to tępy beton a tutejsze community jest zbyt głupie, żeby zobaczyć, że odpowiedź na pytanie, które maja właśnie zadać znajduje się w jednym z pierwszych trzech tematów. Chociaż... co do moderatorów to może i pójdą na to, kolejny pretekst do fap fap warnowania fap fap :D

Edit: dodałem przymiotnik 'tępy' do określenia wiadomo kogo ;)

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Dokładnie mi o to chodzi, że odppowiedz na to samo pytanie jest dwa tematy niżej zazwyczaj. Jest wogule ktoś odpowiedzialny za to podforum ? Pasuje do kogoś napisać. Jeżeli chodzi o tego tepego to sory ale nie wiem o kim mowa bo miałem prawie pół roczna przerwę z mpc

MikartPL.png

Opublikowano

A czy nie zauważyliście, że pewne działy na tym forum żyją właśnie dzięki głupim tematom i kretynom, którzy je zakładają? MPC to nie jest miejsce do poważnej dyskusji dla programistów, więc kto niby miał by pisać w takim 'programowaniu gier'? Przecież gdybym zapytał tutaj np kiedy stosować in/out a kiedy varying w szaderach to kto by mi odpowiedział? Przecież tego nie ma w pehape ;)

Między innymi dlatego nie publikuję tu swojego aktualnego projektu, który kładzie na glebę wszystkie tutejsze przezajebiste gry robione przez specjalistów z gimbazy. A zaglądam tylko po to, żeby zjebać kolejnego debila albo kolejnemu dzieciakowi zepsuć marzenia o byciu największym programistą na świecie.

Powtarzające się tematy służą tylko do tego, żeby podtrzymać dział. Bez tego były by tu pustki, nie miał by sensu bytu, trzeba by go zlikwidować a modków zdegradować do poziomu zwykłych userów.

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Mi chodzi o to, że porażająca jest ilość tych pytań o to samo. Co chwile ktoś wyskakuje z tym samym co jest na stronie. W innych działach moderatorzy działają bardziej prężniej i poprawiają regulamin lub takie osoby odpowiednio nagradzają. Jeżeli chodzi o bardziej zaawansowanych rzeczach to racja. Mało kto odpowie. W końcu to nie jest jakoś specjalnie ukierunkowane forum pod programowanie. 

MikartPL.png

Opublikowano

No ale weź zrozum: poza tymi powtarzającymi się pytaniami nie ma tu k***a nic więcej! Zmieńmy nazwę na 'Programowanie gier dla debili', przynajmniej będzie prawdziwie. Bo jaki jest sens w ogóle trzymać tu dział o programowaniu, który nie jest ukierunkowany na programowanie, tylko na nie wiem... niańczenie upośledzonych gimnazjalistów?

pasek_4oo_6o.jpg

Achievements:
Opublikowano

Albo zmienić nazwę na pierwotnie proponowane "Tworzenie Gier". Nie wiem jakim cudem administratorowi tworzącemu ten dział przeszło przez myśl, że może powstać tu temat o tworzeniu gier bez game makerów. A temat raczej powinien być w sugestiach. Jednak wątpię aby pomogło - skoro nie czytają pierwszej strony tematów, to tym bardziej nie ruszą regulaminu.

708121422388637873334.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...