Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Granie na NA, z czym to się je?

Veyyo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytania dotyczące grania na regionie North America.

Czy są w miarę ogarnięci ludzie? - Chodzi mi o to, czy nie wyzywają za byle głupstwa jak to bywa na Nordicu.

Jaki jest ping i czy da się tam mniej więcej grać? - Chodzi o to, czy ping jest duży i czy się go mocno odczuwa?

Jaki jest tam poziom? - Czy są tam naprawdę dobrzy gracze, czy tak jak Nordic/West?

No i to by było na tyle, za w miarę sensowną odpowiedź nagrodzę lajkiem. :D

Opublikowano

Na pewno jest tam mniej flejmu, ping - sam nie wiem ale slyszalem, ze niestety wyzszy (wez pod uwage chociaz to ze w tamtym roku riot dawal im rekompensate za lagi). Poziom wyzszy niz na EUW i EUN :).

FizzyFisherman_eune_57_3_logo.png

Opublikowano

Grałem tam od sezonu 1wszego do teraz, ping jest wysoki, poziom trudny, gracze ogarnięci, ale nie wszyscy, bynajmniej nie polecam gry tam, właśnie przez ping i BARDZO trudny poziom.

Opublikowano

Grałem tam od sezonu 1wszego do teraz, ping jest wysoki, poziom trudny, gracze ogarnięci, ale nie wszyscy, bynajmniej nie polecam gry tam, właśnie przez ping i BARDZO trudny poziom.

Mhm, w takim razie pozostaje mi na razie zostać na tym EUNE i mieć nadzieję, że się trochę polepszy. Dziękuje za odpowiedzi.

Temat można zamknąć! :)

Opublikowano

Polecam zalozyc konto i probowac wbic 20 lvl + ... Jesli ping 150+ nie bedzie Ci przeszkadzal to graj :) Ja nie mam najmniejszego problemu, kwestia przyzwyczajenia.

Pozdrawiam Madzia ;*

Opublikowano

Jak jesteś z polski to nie graj bo będziesz miał zbyt duży ping. Kultura jest o wiele większa niż na eune/euw mniej trolli dobra komunikacja, ale jak w każdym rejonie może się trafić noob lub jakiś flejmer, ale jest ich stosunkowo mało. Grałem na NA kilka gierek i nie gram tylko dlatego bo jest za duży ping około 150-230 więc odradzam ;)

Opublikowano

Czy są w miarę ogarnięci ludzie? - Chodzi mi o to, czy nie wyzywają za byle głupstwa jak to bywa na Nordicu.

Na pewno jest tam mniej raków z Polszy. Wyzywać się będą bo to przecież ludzie.

Jaki jest ping i czy da się tam mniej więcej grać? - Chodzi o to, czy ping jest duży i czy się go mocno odczuwa?

Ping na Nordicu ~40 = Ping na NA ~250. I tak, jest to odczuwalne.

Jaki jest tam poziom? - Czy są tam naprawdę dobrzy gracze, czy tak jak Nordic/West?

Na poziomie D3 w dół jest to samo co na innych serwerach. Później zaczynają się "prosy".

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...