Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję osoby, która zrobi mi stronę internetową.

hooligan333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jeśli pytanie zadałem w niewłaściwym temacie to proszę o przeniesienie.

Szukam osoby, która potrafi stworzyć stronę internetową www.NAZWA.pl. Ważne aby na końcu nie było np: cba.pl lub inne tylko samo .pl. Jak już mówiłem szukam osoby, która się na tym zna. Oczywiście najlepiej jak by było za darmo.

Kontakt: PW

Pozdrawiam.!

Opublikowano

To coś czyli "www.NAZWA.PL" to jest domena. Domeny z reguły są płatne chyba że na nazwa.pl jest domena.pl za darmo na rok ale potem chyba trzeba więcej płacić. Ogólnie nie jestem zainteresowany ale i tak byś mógł podać jaka miała by to być strona...

Opublikowano

http://mojaemerytura.zus.pl/ Patrz jak ta strona żałośnie wygląda i zgadnij ile kosztowała? 18mln PLN. Więc wątpie że ktoś zrobi ci strone za darmo to po pierwsze. Po 2 robienia strony wbrew pozorom nie zaczyna się od kupna domeny (chyba że obawiasz sie o to czy jej ci ktoś nie podkupi). Po 3 co z tego jak juz będziesz ją miał? Powiesz znajomym że twoja, pewnie ci uwieżą, ale oszukasz samego siebie bo przecież nie zrobiłeś jej sam, dalej nie masz pojęcia jak ona działa i jak dodać na nią nowe funkcje. Na twoim miejscu wpisał bym w google kurs html + php od podstaw i zaczął czytać. HTML ogarniesz w max tydzień pod warunkiem że umiesz czytać i pisać :) Później jeżeli ci się spodoba ta zabawa to samo jakoś poleci. Ja zacząłem od edycji html-owej strony winampa która instaluje się wraz z programem, a obecnie pracuje jako administrator sklepu internetowego i mam własną stronę nad którą pracuje w wolnym czasie. Przemyśl to i życze powodzenia! :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...