Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BoL VIP pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytania co do bola. Czy jest on lepszy od L# ? Oraz czy jest Evadee dla vipa ? Co to SAC i niego wersje np reborn ? Co to Sidas Auto Carry ?

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Za żadne skarby nie kupuj vipa do bola... strata pieniędzy... Pobierz sobie #L. Za darmo, lepsze skrypty i... za darmo !

L# to gówno

1. Tak jest Lepszy 2. Evadee jest ale płatny 3. Skrypt do Lasthitowania etc.

Opublikowano

Evadee jest free oraz dla vipa, ale te dla, vipa musisz jeszcze kupić. Poza tym te darmowe evadee jest beznadziejne i nie polecam go używać chyba, że tylko po to aby Ci pokazywał gdzie lecą skillshoty.

Opublikowano

W #l masz za darmo evade , a jest lepsze od bola o 100%. grałem na tym i na tym.

I widać w jakiej jesteś dywizji

Opublikowano

Evadee jest free oraz dla vipa, ale te dla, vipa musisz jeszcze kupić. Poza tym te darmowe evadee jest beznadziejne i nie polecam go używać chyba, że tylko po to aby Ci pokazywał gdzie lecą skillshoty.

Nie klam, ja mam iVade i nie musze placic.

@topic

Wybierz sam ktory lepszy, mi bardziej pasuje bol, moim zdaniem ma wieksze mozliwosci.

Opublikowano

W #l masz za darmo evade , a jest lepsze od bola o 100%. grałem na tym i na tym.

gram na bolu od roku i nigdy się nie przerzucę na sharpa

evadeee od weeee jest o wiele lepsze od tego waszego chujostwa

paid skrypty robią totalny rozpierdol

jeśli chodzi o combo itp bol dalej dla mnie lepszy

kolega gra na sharpie i mogę powiedzieć że tam są tylko fajne skrypty na adc nic więcej

serdecznie polecam bola

Opublikowano

Evadee od Wee to chyba najlepszy skrypt zrobiony do Lola ever. Co to porównań to po prostu społeczność bolowa jest wciąż lepiej rozwinięta i sporo czasu minie zanim go sharp dogoni.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...