Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co nagrywać na yt?

ClaviPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję coś ponagrywać w święta ale nie wiem co, mój PC:

8 Rdzeni x 3.5 ghz (max 4.1)

16gb ram

GeForce GTX 970

Aktualnie nagrywam:
-LOL
-MC

-Robocraft

Polecicie jakiś fajny tytuł? Cena nie gra roli mam ok 600 zł do wydania na gry

Opublikowano

Skoro nagrywasz już gry takie jak LOL, to możesz też spróbować robić let's play'e z prywatnych serwerów Metina.Jakiś COD i BF też może być.Jakieś takie poradniki, np. "jak grać lepiej?" "Klasa szturmowca" itd.

Opublikowano

Wal Minecrafta, LoLa i raczej olewaj gry f2p. CoDa i BFa już dużo na yt. Zainteresuj się DayZ, Rust, War Thunder, Counter Strike: Global Offensive. Jakieś gry single player typu Far Cry 4 nie będą najgorsze.

Btw. Ile masz lat?

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Człowieku, jeśli musisz pytać się ludzi co masz nagrywać na swoim kanale, to znaczy że jesteś w chooooooj mało kreatywny. Nikt nie chce oglądać kolejnego kanału z Minecraftem, Lol-em.

Hejter ze mnie, idę się biczować.  ELO

Nagraj Tibie.

Opublikowano

Nagrywaj w to co lubisz grać, a nie w to co Ci inni mówią. Dlaczego? Ponieważ wtedy grasz na siłę, a nie dla zabawy i wychodzą zjebane odcinki/filmiki

Żeby czasami warna nie było -> CS:GO, COD, Assasin 

Opublikowano

lat mam 16, powiem wam, że daliście mi dużo do myślenia, chyba zacznę nagrywać takie randomowe odcinki. Np. Gram z kolegą włączam nagrywanie i lecimy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...