Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki prezent na 18 urodziny ?

vUq.!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki można kupić koleżankom prezent na osiemnaste urodziny ? Może to być coś z jajem , coś żeby zapamietaly, a nie leżało gdzieś w szafce a potem koszu. Biżuteria raczej odpada bo żadna z nich to nie jest moja dziewczyna ani nic. Jakieś alko? Raczej też nie bardzo ? Jedna dziewczyna to typowy biol-chem , obie szalone i imprezowe ;D

Opublikowano

A jaki budżet chcesz przeznaczyć na te prezenty?

Ja dostałam na 18-nastkę między innymi dużego misia, który będzie na długie lata pamiątką, z tym, że ja nie jestem imprezową dziewczyną. :P No, ale jaka dziewczyna nie chciałaby dostać takiego misia?

Może perfumy? Ale musiałbyś poprosić o pomoc w wyborze jakąś kobietę - nie kupuj nic na własną rękę! ;)

Ciężko wybrać oryginalny prezent dla osoby, o której się nic nie wie.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

A jaki budżet chcesz przeznaczyć na te prezenty?

Ja dostałam na 18-nastkę między innymi dużego misia, który będzie na długie lata pamiątką, z tym, że ja nie jestem imprezową dziewczyną. :P No, ale jaka dziewczyna nie chciałaby dostać takiego misia?

Może perfumy? Ale musiałbyś poprosić o pomoc w wyborze jakąś kobietę - nie kupuj nic na własną rękę! ;)

Ciężko wybrać oryginalny prezent dla osoby, o której się nic nie wie.

Perfumy na prezent? Pozdrawiam. :-) PS. Kto normalny kupuje misia na osiemnastkę? No chyba, że ma zamontowanego dildo...

@"vUq.!"

Jak są szalone to im kup coś z s*x shopu. Dobre prezenty na osiemnastkę tam są. Możesz kupić jakieś Whisky, ciężko powiedzieć. ;P

Opublikowano

Perfumy na prezent? Pozdrawiam. :-) PS. Kto normalny kupuje misia na osiemnastkę? No chyba, że ma zamontowanego dildo...

@"vUq.!"

Jak są szalone to im kup coś z s*x shopu. Dobre prezenty na osiemnastkę tam są. Możesz kupić jakieś Whisky, ciężko powiedzieć. ;P

Przepraszam, ale z nas dwojga to ja jestem kobietą, więc nie uważasz, że w tej kwestii możesz się mylić?

Wielki miś na 18-nastkę to klasyk, od dawna się je kupuje. I zadziwię Cię - nie są w żaden sposób zmodyfikowane.

Perfumy również - nie byle jakie z Biedronki. No chyba, że dziewczyna, której kupujesz prezent, nie lubi ładnie pachnieć.

Ja mogłabym zadać pytanie, jaka normalna dziewczyna chciałaby dostać na osiemnastkę dildo? Czy to, że dziewczyna lubi pójść czasem na imprezę i powygłupiać się ze znajomymi, jest automatycznie równoznaczne z tym, że będzie w siódmym niebie, jeśli dostanie dildo? Ja byłabym takim prezentem zawiedziona, ale to tylko moje zdanie, jest to sprawa indywidualna - ludzie są różni. I tak jak wspominałam, ciężko wybrać prezent komuś, kogo się w ogóle nie zna - tym bardziej nie powinno się krytykować jakiegokolwiek pomysłu, jak Ty to zrobiłeś.

Opublikowano

Przepraszam, ale z nas dwojga to ja jestem kobietą, więc nie uważasz, że w tej kwestii możesz się mylić?

Wielki miś na 18-nastkę to klasyk, od dawna się je kupuje. I zadziwię Cię - nie są w żaden sposób zmodyfikowane.

Perfumy również - nie byle jakie z Biedronki. No chyba, że dziewczyna, której kupujesz prezent, nie lubi ładnie pachnieć.

Ja mogłabym zadać pytanie, jaka normalna dziewczyna chciałaby dostać na osiemnastkę dildo? Czy to, że dziewczyna lubi pójść czasem na imprezę i powygłupiać się ze znajomymi, jest automatycznie równoznaczne z tym, że będzie w siódmym niebie, jeśli dostanie dildo? Ja byłabym takim prezentem zawiedziona, ale to tylko moje zdanie, jest to sprawa indywidualna - ludzie są różni. I tak jak wspominałam, ciężko wybrać prezent komuś, kogo się w ogóle nie zna - tym bardziej nie powinno się krytykować jakiegokolwiek pomysłu, jak Ty to zrobiłeś.

Perfum nie powinno się kupować w prezencie. Tyczy się to również wszelkiego rodzaju środków czystości. Dildo to tylko przykład, ale 18 jest raz w życiu i to powinien być jakiś odpał, a nie popołudniowa herbatka/kawa z ciastem i misiem w prezencie. Takie jest moje zdanie.

PS. Dyskusje są od tego aby coś krytykować/pochwalać i wyrażać swoje zdanie.

Znam wiele osób, które do imprezowiczów nie należą, a na pewno nie chciałyby dostać misia no 18-stkę, no k***a. Z takimi numerami to do 12 latków można wyskakiwać...

Opublikowano
Znam wiele osób, które do imprezowiczów nie należą, a na pewno nie chciałyby dostać misia no 18-stkę, no k***a. Z takimi numerami to do 12 latków można wyskakiwać...

Naprawdę nie wiesz, co mówisz. Połowa dziewczyn z mojej byłej klasy z liceum dostała misie, bo takie było ich życzenie. Moja mama ~20 lat temu również dostała misia i do dzisiejszego dnia go ma i jest on prawdziwą pamiątką, a nie jakieś dildo albo alkohol, który znika w dniu jego wręczenia.

Ten miś nie jest do zabawy, jak misie wręczane 12-latkom. Jest to tylko symbol, pamiątka, o której można opowiedzieć kiedyś dzieciom, a w zasadzie córce.

Może zrozumiesz, jak podrośniesz. Chyba, że po prostu jesteś typem "faceta", który nie wie co to sentyment.

Polecam także zapoznać się ze znaczeniem słów, których nie rozumiesz z tego zdania "To tylko moje zdanie, jest to sprawa indywidualna".

Opublikowano

Daj im hajs w kopertę.Najpraktyczniejszy prezent.Kupią sobie co będą chciały.

Opublikowano

Poproś MGT żeby ci odjebało jakiś fajny baner na koszulkę dla niej, zamów na necie koszulkę z tym banerem i jej daj :D 

JA CHĘTNIE CI NAWET ZROBIĘ :D :P

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Myślę, że spoko opcją będzie kupienie jakiejś ciekawej koszulki z fajnym wzorem np taką http://prezentna30urodziny.pl/mam_18_lat_ale_to_bardzo_stara_koszulka-112120.html raczej nie ma opcji, że się nie spodoba.

Dla tej z biol-chemu możesz kupić wielki plakat tablicy Mendelejewa. :) (też jestem z biol-chemu, naprawdę trafny prezent by był!) 

http://www.gadzeciak.pl/pl/c/Dla-doroslych/80Albo coś stąd. xD

Ciężko zobaczyć na datę tematu. :rolleyes:  Nie żebym miał coś przeciwko odkopowi, ale po takim okresie czasu raczej mu nie pomożecie w tym wypadku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...