Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Głos do setów?

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak myślicie, skąd wziąć kobiecy głos mówiący "this is the [...] mix"? Widziałem kiedyś tutaj goscia ktory wrzucil koszmarny set bez fraz nawet, ale na początku miał zapowiedź. Jakiś generator? Strona?

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Są osoby, które robią takie rzeczy na zamówienie, poszukaj na stronach dotyczących radia internetowego bo najczęściej tam się reklamują.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Mogę ci polecić pana o nicku TomoVip. Skontaktujesz się z nim przez jego fan page, bądź forum radioparty. Szybkie wykonanie w miarę tanie. Polecam ;)

//

Opublikowano

Mogę podać Ci na pw link do strony, na której zamawiałem zrobienie intra do audycji ;)

736181470940422997756.png

Opublikowano

Przecież nawet do takiego FLa masz często w paczkach takie rzeczy, ale zazwyczaj są one po prostu do dupy, najlepiej jakbyś sobie ogarnął jakąś d*** żeby się powydzierała do majka albo w necie za jakiś hajs też ogarniesz, a jak się postarasz to może i za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...