Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak wgrać mody 1.7.2?

NeXit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z wgraniem modów do wersji 1.7.2 lanucher by kainett

przeczytałem i obejrzałem wiele poradników i zaden mi nie pomógł .A więc pobrałem i zainstalowałem forage mam folder mods i tam wrzucam plik z modem w folderze , wrzuciłem też bez folderu.

potem wszedłem w minecrafta wybrałem profil forage weszłem do gry w mods a tam nie ma moich wgranych modów Pomocy

Opublikowano

To nie ten dzial.

Co do problemu to zabardzo go nie rozumiem, jest nie spojny.

A więc pobrałem i zainstalowałem forage mam folder mods i tam wrzucam plik z modem w folderze , wrzuciłem też bez folderu.

Wrzucasz tylko moda, to o pobrales z internetu, plik z rozszerzeniem .jar lub .zip    ?

Czy jeszcze tworzysz nowy folder w folderze mods?

Bo, z tego co ja zrozumialem, to jak masz moda, to wrzucasz go do folderu 'mods' i w tym folderze tworzysz jeszcze jeden folder to ktorego ponownie wrzucasz ten mod.

Mozliwe te ze masz moda na starsza wersje, lub na LiteLoader'a.

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Opublikowano

To nie ten dzial.

Co do problemu to zabardzo go nie rozumiem, jest nie spojny.

Wrzucasz tylko moda, to o pobrales z internetu, plik z rozszerzeniem .jar lub .zip    ?

Czy jeszcze tworzysz nowy folder w folderze mods?

Bo, z tego co ja zrozumialem, to jak masz moda, to wrzucasz go do folderu 'mods' i w tym folderze tworzysz jeszcze jeden folder to ktorego ponownie wrzucasz ten mod.

Mozliwe te ze masz moda na starsza wersje, lub na LiteLoader'a.

Zrobiłem nowy folder w mods z nazwą moda wrzuciłem tam pliki z moda i nadal nie działa reinstalowałem minecrafta kilka razy 

Opublikowano

Pobierz najnowszego forge (ten adfly jest bezpośrednio z oficjalnego Forge, nie jest mój): 

http://adf.ly/673885/http://files.minecraftforge.net/maven/net/minecraftforge/forge/1.7.2-10.12.2.1147/forge-1.7.2-10.12.2.1147-installer-win.exe

Zainstaluj i do folderu mods, wrzucasz bezpośrednio pliki *.jar. Pamiętaj jednak, że niektóre mody potrzebują dodatkowych bibliotek, aby działały.

Opublikowano

Zrobiłem nowy folder w mods z nazwą moda wrzuciłem tam pliki z moda i nadal nie działa reinstalowałem minecrafta kilka razy 

Wystarczy skopiowac moda do foldeu 'mods' i tyle, nie musisz robic zadnych folderow.

PS. Czy wybrales wersje 1.7.2 z Forge czy same 1.7.2?

Jezeli chcesz, abym odpowiedzial na Twoj post to napisz @mrMIXKRIPL

Tu nic nie ma, nawet kropki

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...