Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebuje skrypty nasrane Exploitami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Potrzebuje JAK NAJWIECEJ skryptow ktore wlacze jednoczesnie, ktore posiadaja jakies exploity. Najlepiej takie by rozkurwialy system. Dziekuje :)

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Witam. Potrzebuje JAK NAJWIECEJ skryptow ktore wlacze jednoczesnie, ktore posiadaja jakies exploity. Najlepiej takie by rozkurwialy system. Dziekuje :)

i tak nie wyjdziesz z golda bo predzej bana przytulisz.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

On chce chyba tego bana specjalnie zdobyć xD

Pewnie siedzi na czyimś koncie i chce mu niespodziankę zrobić jak się zaloguje xD

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

UP@ 

Daj screna jak zostanie on zbanowany błagam ;D

A tak btw jaka jest dywizja na tym koncie 

Jeżeli pomogłem polub mój post ;) <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Opublikowano

Silver 3, dam ci screena ;). tylko daj mi duzo tych exploitow.

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

Singed 

Cassio

Kata

Ryze

Nie skończone wardy i poty .

Twitch - tu linka nie podam ani nic , bo zaraz całe serwery będą grać tym na rankedach i rozwalać ludzią grę . ( SZUKAJ SAM , TRUDNO NIE JEST ) - powiem jedno jak wpiszesz w google Twitch Expolit nic dobrego ci nie wyszkoczy , zastanów się gdzie i kto może ci go udostępnić ...

Opublikowano

Singed 

Cassio

Kata

Ryze

Nie skończone wardy i poty .

Twitch - tu linka nie podam ani nic , bo zaraz całe serwery będą grać tym na rankedach i rozwalać ludzią grę . ( SZUKAJ SAM , TRUDNO NIE JEST ) - powiem jedno jak wpiszesz w google Twitch Expolit nic dobrego ci nie wyszkoczy , zastanów się gdzie i kto może ci go udostępnić ...

dziala nadal exploit z q twitcha?

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

Ale kur** plan na życie. Załatwić bana jakiemuś silverkowi 3 nie no brawo za inteligencje. Zachowanie rodem tyranego gimbusa.

this

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...