Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pluginwriter'rzy, Developerzy

YeahBunny123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Was drodzy użytkownicy. Mam do Was pytanie. Czy, według Was są na tym forum developerzy pluginów, którzy są godni polecenia (piszą profesjonalnie, nie oszukują itp.)?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Opublikowano

Zdarzają się profesjonaliści i dobrze znające się na rzeczy ludzie, którzy się na tym stanowczo znają. 

Niestety, nieraz można trafić na większości oszustów trzeba niestety uważać na takich ludzi i być ostrożnym w danej sytuacji, gdy coś kombinują nie na naszą korzyść. 

Opublikowano

Powinna być wypiska takich oszustów.

Zgadzam się. Ale jak zapytasz o profesjonalistów to uwierz mi że użytkownicy ci polecą. Wybierz tego o którym napisze najwięcej użytkowników, a nie tego którego jakieś jeden użytkownik zachwala 

Opublikowano

Zgadzam się. Ale jak zapytasz o profesjonalistów to uwierz mi że użytkownicy ci polecą. Wybierz tego o którym napisze najwięcej użytkowników, a nie tego którego jakieś jeden użytkownik zachwala

Właśnie po to jest ten temat :D
Opublikowano

warto sprawdzać czy mają jakieś duże, i dobrze zrobione projekty na githubie czy innej stronie tego typu, jak nie, to jak kupowanie kota w worku :D

Nawet nie wiesz czy wie coś więcej niż przeczytał na javastart.pl

1438614356923701010629.png

Opublikowano

Wiesz to zależy od kim mówisz bo nie dawno spotkałem się z cheatem w pluginie. Plugin był na coś i miał coś dodane co nie wiedziałem. Dowiedziałem się dopiero gdy sprawdziłem kod. Wiesz lepiej pluginy brać od zaufanych lub jak widzisz ze ludzie piszą pod ze jest ok i dobry.

531001454960877632167.png

Opublikowano

warto sprawdzać czy mają jakieś duże, i dobrze zrobione projekty na githubie czy innej stronie tego typu, jak nie, to jak kupowanie kota w worku :D

Nawet nie wiesz czy wie coś więcej niż przeczytał na javastart.pl

Wiesz to zależy od kim mówisz bo nie dawno spotkałem się z cheatem w pluginie. Plugin był na coś i miał coś dodane co nie wiedziałem. Dowiedziałem się dopiero gdy sprawdziłem kod. Wiesz lepiej pluginy brać od zaufanych lub jak widzisz ze ludzie piszą pod ze jest ok i dobry.

Macie kogoś do polecenia?

Opublikowano

Macie kogoś do polecenia?

nope :D @Karolina_666 nie pisze na zlecenia, a siebie polecać nie wypada + aktualnie brak czasu, aktualnie raczej pracuje nad darmowymi rzeczami, trzeba sobie wyrobić opinie! :P

Ja tam bym radził szukać czegoś na forum spigota może, maja tam jakiś dział od szukania lub oferowania takich osób, poczytać i poszukać kogoś dobrego.

1438614356923701010629.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...